„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.6 °C
skaidrs laiks

5 gadu jubileja Svariņu vingrošanas pulciņam

Svariņu sporta zāles sieviešu vingrošanas pulciņš decembra sākumā svinēja piecu gadu jubileju. Sievietes ir priecīgas, ka pavada laiku kopā. Diemžēl pašlaik nav iespējas organizēt svētku sporta pasākumu, bet kolektīvs gaidīs labākus laikus, ziņo Dagdas novada pašvaldībā.

Regulāra, pareizi dozēta un individuāli piemērota fiziskā aktivitāte ir slimību profilakses un laba garastāvokļa nodrošināšanas līdzeklis – paaugstinātas fiziskās aktivitātes laikā organismā izdalās visdažādākie “laimes hormoni” un “dabiskās narkotikas”. Tādēļ fiziskā aktivitāte rada pozitīvu atkarību, kuras dēļ sievietes gaida treniņus un arvien steidzas uz sporta zāli.

Piecus gadus notika regulāri treniņi zālē, tradicionālas Ziemassvētku daudzcīņas sacensības, nodarbības trenažieru zālē, nūjošana un patīkami svētku mirkļi.

Liela veiksme vingrošanas pulciņam ir lielisks treneris – Jevgeņijs Igaunis, kuru pulciņa un sporta zāles apmeklētāji ciena kā zinošu, pozitīvu, draudzīgu sporta pedagogu.