„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+3.9 °C
skaidrs laiks

Ludzā darbu atsāk publiskā āra slidotava

Ludzā, Blaumaņa ielā 4, darbu atsāk publiskā āra slidotava. To varēs apmeklēt, ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus un apmeklējumu iepriekš piesakot, “Latgales Laiku” informēja Ludzas novada pašvaldībā.

Slidošana, izmantojot savu inventāru, ir bez maksas un tiek dalīta seansos: publiskā slidošana un hokeja treniņi. Publiskās slidošanas seanss ilgst vienu stundu un tam iepriekš jāpiesakās. Uz lielā laukuma vienlaicīgi drīkst atrasties ne vairāk kā desmit, bet uz mazā -- ne vairāk kā piecas personas.

Pamatojoties uz valstī spēkā esošajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem “Covid-19” infekcijas izplatības ierobežošanai, ģērbtuves slidotavā nebūs pieejamas. 

Slidotavas apmeklētāji ir aicināti būt atbildīgi un ievērot divu metru distanci, dezinficēt rokas, kā arī neapmeklēt slidotavu personu grupām, kam ir noteikts pienākums ievērot stingru izolāciju, pašizolāciju vai mājas karantīnu, kā arī personām ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm.