„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.8 °C
apmācies

Pašvaldība piešķir DOC papildu finansējumu 27 000 eiro apmērā

Pašvaldība piešķīrusi Daugavpils Olimpiskajam centram (DOC) papildu 27 000 eiro, lai palīdzētu tam sagatavoties U19 Pasaules kausa spēlēm basketbolā, preses konferencē Daugavpils domē žurnālistus informēja domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis.

Minēto naudas summu plānots izmantot infrastruktūras uzlabošanai, nepieciešamajam kosmētiskajam remontam, grīdas sagatavošanai un citiem sporta bāzes pielāgošanas darbiem basketbola čempionātam.

Domes priekšsēdētāja vietnieks atzina, ka Daugavpils šobrīd ir gatava U19 Pasaules kausa basketbolā norisei, kas notiks šī gada jūlijā. U19 Pasaules kausa basketbolā spēles notiks arī Rīgā.

U19 Pasaules kausa spēles Daugavpilī būs vērienīgs sporta pasākums, labs atbalsts uzņēmējdarbībai pilsētā, kā arī spodrinās pilsētas un reģiona vārdu.

Daugavpilij ir pieredze dažādu augsta līmeņa sporta pasākumu organizēšanā, pilsētā ir norisinājušās Deivisa kausa izcīņas atlases spēles tenisā, Eiropas čempionāts taekvondo, kā arī virkne citu augsta līmeņa sporta pasākumu.