„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 30. aprīlis
Otrdiena
Liāna, Lilija
+13.7 °C
apmācies

Šķērsojiet ielu uzmanīgi!

3. oktobra pēcpusdienā „Latgales Laiks” kļuva par aculiecinieku ceļu satiksmes negadījumam Daugavpils centrā, Sporta ielā, kur kāda jauna vīrieša vadīta apvidus automašīna notrieca gājēju, aptuveni 40 gadus vecu vīrieti, kurš šķērsoja ielu tam neparedzētā vietā.

Uz negadījuma vietu nekavējoties tika izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde un Valsts policijas darbinieki. Operatīvo dienestu darbinieki negadījuma vietā ieradās dažu minūšu laikā un sāka darbību.

Negadījumā cietušais vīrietis, atguvies no saņemtā trieciens un lidojuma, spēja pats izlocīt rokas un kājas un pat apsēsties, neskatoties uz klātesošo aicinājumiem palikt guļus.

Sadursmē ar transportlīdzekli vīrietis bija guvis kājas traumu, pārsitis lūpu un guvis vairākus sasitumus. Lai veiktu cietušā apsekošanu, mediķi nogādāja vīrieti ārstniecības iestādē.

Trieciens bija tik stiprs, ka tika bojāta arī automašīnas virsbūve.

Ceļu satiksmes negadījumā iesaistītās automašīnas vadītājs, raksturojot notikuma apstākļus, policijas darbiniekiem pastāstīja, ka braucis pa labo kustības joslu, kad pēkšņi uz ceļa parādījies gājējs. Lai izvairītos no sadursmes, autovadītājs griezis stūri pa labi, bremzējis un teju izbraucis ārpus ceļa braucamās daļas. Taču arī vīrietis turpinājis kustību tajā pašā virzienā un rezultātā notikusi sadursme.

Notikušā apstākļus turpina skaidrot valsts policija.