„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 12. maijs
Svētdiena
Ina, Ināra, Inārs, Valija
+3.2 °C
skaidrs laiks

Prezentēs degvielas uzpildes stacijas būvniecības ieceri

Šodien pl. 17.00 Daugavpils pilsētas domes konferenču zālē notiks degvielas uzpildes stacijas un automazgātavas būvniecības ieceres Sporta ielā 8a un b/n prezentācija, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Prezentācijas mērķis ir informēt interesantus par būvniecības ieceri, tās funkcionālajiem un arhitektoniskajiem risinājumiem, uzklausīt viedokļus, ierosinājumus, komentārus, iebildumus un sniegt atbildes uz klātesošo uzdotajiem jautājumiem.

Ar ierosinājumu par degvielas uzpildes stacijas un automazgātavas būvniecību Daugavpilī pilsētas pašvaldībā vērsusies SIA “Circle K Latvia”. Projekta autors ir SIA Arhitektūras un dizaina birojs ''5. Avēnija''.

Publiskai apspriešanai būvniecības iecere ''Degvielas uzpildes stacija un automazgātavas jaunbūves Sporta iela 8a un b/n, Daugavpils'' ir nodota, pamatojoties uz attiecīgu Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta lēmumu.

Būvniecības ieceres materiāli ir izvietoti apskatei zemesgabalā Sporta ielā 8A un b/n, Daugavpils pilsētas pašvaldības telpās, Kr. Valdemāra ielā 1, Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās Raiņa ielā 28, kā arī Daugavpils pilsētas pašvaldības un Būvniecības informācijas sistēmas tīmekļa vietnēs.

Iespēja piedalīties pašvaldības rīkotajā publiskajā apspriešanā un izteikt savu viedokli par minēto būvniecības ieceri iedzīvotājiem ir līdz 13. jūlijam.