„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Interesentus aicina spēlēt hokeju!

Droši vien bērnībā katrs otrais zēns vēlējās līdzināties Artūram Irbem vai Harijam Vītoliņam, vai varbūt atkārtot kāda cita hokeja elka varoņdarbu. Taču laiks ritēja, un sapnis palika nepiepildīts. Toties tagad jums ir iespēja īstenot savas bērnības ieceres, pat neskatoties uz to, ka jau apritējuši četrdesmit gadi.

Pastāv liela varbūtība, ka oktobra beigās sāksies Daugavpils čempionāts amatieriem. Dalībai jau izveidotas piecas komandas. Taču, jo vairāk dalībnieku, jo interesantāks būs čempionāts, tāpēc hokeja cienītāji tiek aicināti piedalīties Daugavpils amatieru hokeja līgā.

Ja jūs pat lāgā neprotat slidot, bet vēlaties izmēģināt spēkus hokejā, jūs gaida šajā līgā. Vēl ir laiks apgūt hokeja pamatus un tad spēlēt ar atbilstoša līmeņa pretiniekiem. Spēlētāji tiek uzņemti līdz 1. oktobrim. Treniņi notiek vismaz divas reizes nedēļā vakaros, kas ir ļoti ērti tiem, kas strādā.

Vēlaties iegūt vairāk informācijas? Droši zvaniet Dmitrijam -- 27739397, Eduardam -- 25993054.

Nāciet un pievienojieties līgai, izvēlieties savu komandu un gūstiet baudījumu, spēlējot vīru spēli!