„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+9.2 °C
apmācies

Auto sezona noslēdzās Inženieru arsenāla pagalmā

Ivars Soikāns

Aizvadītās nedēļas nogalē Daugavpils cietokšņa Inženieru arsenāla pagalmā norisinājās vasaras auto sezonas noslēguma pasākums "Final Summer Season Party”. Pasākuma gaitā bija aplūkojama dažādu unikālu automobiļu izstāde, sākot ar leģendāro „Lincoln Continental” un Serpuhovas motorūpnīcā ražoto “SMZ” („invalidka”), beidzot ar jaudīgiem drifta, dragreisa un oriģināla dizaina tūninga auto, kā arī bija iespēja tikties ar spēkratu īpašniekiem.

Vislielāko gados jaunāko izstādes apmeklētāju interesi izraisīja tieši „SMZ”. Vecāka gadagājuma apmeklētāju vidū īpašu uzmanību raisīja leģendārais „Lincoln Continental”. Savukārt nedalītu jauniešu uzmanību izpelnījās jaudīgie drifta, dragreisa un oriģināla dizaina tūninga auto.

Pasākuma gaitā norisinājās arī dažādi konkursi, viktorīnas un autošovi, kā arī varēja baudīt dažādus muzikālos priekšnesumus un izklaides programmu ar lāci Umku. Pasākuma gaitā izstādes apmeklētāji varēja arī nobalsot par iepatikušos auto.

Pasākumu "Final Summer Season Party" organizēja Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs „Inženieru arsenāls” un automobiļu klubs "Drive2 Daugavpils".

 

Vairāk lasiet 30. septembra numurā!