„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Avīzes "Latgales Laiks" loterijā noskaidroti pirmie veiksminieki

Ivars Soikāns

Loterija, ko rīkojam gada nogalē, jau kļuvusi par labu avīzes „Latgales Laiks” redakcijas tradīciju, tāpēc arī šoreiz nolēmām iepriecināt savus lasītājus ar iespēju laimēt naudas balvu. 28. novembrī redakcijā notika pirmā izloze, kurā tika noskaidroti pieci veiksminieki.

Šoreiz saņēmām 373 loterijas kuponus, no kuriem tika izlozēti pieci. Atbilstoši izlozes rezultātiem naudas balvu saņems Regīna Baika, Santa Gintere, Edgars Vilcāns, Līvija Lauska un Broņislava Ludžeņika.

Taču "Latgales Laika" loterija vēl nav noslēgusies. Katrā avīzes numurā tiek publicēts loterijas kupons, kuru nepieciešams izgriezt, aizpildīt un atnest uz laikraksta redakciju Saules ielā 71b, iemest „Latgales Laika” pastkastītē, kas pieejama gandrīz katrā lielā apdzīvotā vietā Latgalē. Sīkāka informācija tiek publicēta katrā laikraksta numurā.

Nākamā -- noslēguma -- izloze notiks 22. decembrī. Tajā naudas balvu varēs laimēt 10 cilvēki.

Vēlam veiksmi!

Loterijas atļauja Nr. 7372