„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.7 °C
neliels lietus

Ceļu satiksmes negadījumā Nīcgales pagastā gājis bojā gājējs

Ivars Soikāns

11. janvārī ap pusdienlaiku Augšdaugavas novada Nīcgales pagastā ceļa posmā Līvāni--Daugavpils notika ceļu satiksmes negadījums, kurā dzīvību zaudēja gājējs, 1940. gadā dzimis vīrietis.

Pēc Valsts policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas ceļu satiksmes negadījums notika brīdī, kad kāda Baltkrievijas pilsone, kura pārvietojās ar apvidus auto virzienā no Rīgas un Daugavpili, veica apdzīšanas manevru. Tā gaitā transportlīdzeklis iebrauca pretējā kustības joslā un uzbrauca gājējam, kurš pārvietojās pa ceļa braucamo daļu. Pēc sadursmes ar gājēju no ceļa nobrauca un, apgāžoties uz jumta, avarēja arī apvidus auto.

Gājējs no gūtajām traumām notikuma vietā mira. Par notikušo sākts kriminālprocess un tiek precizēti notikušā apstākļi.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā notikuma vietā vairāk nekā pusstundu bija apturēta transporta satiksme.

 

Komentāri

13.01.2023 12:31
Juris
Mīļie cilvēki, esiet atbildīgāki uz ceļa! Gājēji pārsvarā pārvietojas bez atstarotājiem un viņus jau puskrēslā grūti pamanīt, savukārt diemžēl vadītāju pārgalvība rada neatgriezeniskas sekas. Līdzjūtība bojā gājušā radiniekiem