„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Apbalvoti labākie Augšdaugavas novada sportisti

Jeļena Bobkova

Augšdaugavas novada kultūras centrā "Vārpa" pasākumā “Gada balva sportā 2022” tika pasniegtas balvas novada labākajiem sportistiem, treneriem un komandām.

Augšdaugavas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Arvīds Kucins, atklājot pasākumu, atzīmēja, ka novads var lepoties ar savu sportistu panākumiem: “Jūs esat nesuši mūsu novada vārdu jau daudzos gados un paaudzēs. Pateicība arī treneriem, ka viņi spējuši pareizi jūs uzrunāt, lai sportisti sasniegtu šos rezultātus. Sasniegt rezultātu ir viena medaļas puse, bet otra medaļas puse ir spēja izdarīt visu nepieciešamo, lai šo rezultātu noturētu. Mums vienmēr būs patīkami dzirdēt par Augšdaugavas novada sportistu panākumiem dažādās disciplīnās!”

Nomināciju uzvarētāji

“Novada gada sportists seniors/seniore” -- Daina Amosova

“Novada gada senioru sporta spēļu komanda” -- novada basketbola 40+ vīriešu komanda (treneris S. Komļevs)

“Novada gada labākā pilsētas vai pagasta pārvalde sportā” -- Kalupes pagasta pārvalde (pagasta sporta darba organizators Aleksandrs Vabiščevičs)

“Novada gada sportists neolimpiskajos sporta veidos” -- Sandris Šedis (armrestlings)

“Novada gada sportiste neolimpiskajos sporta veidos” -- Diāna Bulaša (svarbumbu celšana)

“Novada gada sporta pasākums” -- motokross „Sēlijas kauss 2022”, organizators -- biedrība „Moto Ilūkste”, valdes priekšsēdētājs Vitālijs Kurmis

“Novada gada sporta spēļu vīriešu komanda” -- volejbola komanda „Augšdaugava” (treneris Edgars Savickis)

“Novada gada sporta spēļu sieviešu komanda” -- basketbola 30+ sieviešu komanda (treneris Sergejs Komļevs)

“Novada gada treneris komandu sporta veidos” -- Edgars Savickis (volejbola komanda „Augšdaugava”)

“Novada gada treneris individuālajos sporta veidos” -- Dmitrijs Hadakovs (vieglatlētika)

“Novada gada uzlecošā zvaigzne jaunietis” -- Vitālijs Radzevičs (peldēšana)

“Novada gada uzlecošā zvaigzne jauniete” -- Ksenija Kozlova (vieglatlētika)

”Novada gada sportists” -- Edvīns Hadakovs (vieglatlētika)

“Novada Gada sportiste” -- Adriana Kandu (vieglatlētika)

Tika pasniegti Pateicības raksti Augšdaugavas novada čempionātu galvenajiem tiesnešiem Sergejam Komļevam (basketbols), Mārim Vancevičam (volejbols), Edgaram Teivānam (florbols), Ivaram Caunem (futbols), Dmitrijam Hadakovam (vieglatlētika), Elmāram Rudovičam (pludmales volejbols), Aleksandram Rakovskim (novuss).

Visus nominantus un uzvarētājus sveica Augšdaugavas novada pašvaldības vadība. Kā atzīmēja priekšsēdētāja pirmais vietnieks Aivars Rasčevskis, šoreiz bija ļoti grūti izcelt kādu no kopējā saraksta. Tomēr izvēle ir izdarīta, un šoreiz balvas saņēma labākie no labākajiem. Taču vienmēr ir uz ko tiekties. Un nākamgad šīs balvas var saņemt citi sportisti, treneri vai tiesneši, un, varbūt, tiks ieviestas citas nominācijas.

Komentāri

27.01.2023 20:05
Adel
Latvija vispar var lepoties ar latgales cilvekiem visas jomas..jo tik viedu godigu ticigu sirsnigu un darbigu cilveku nav nekur.paldies sportistiem un veiksmi.turpmak gut panakumus.