„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
apmācies

Atslēdz apkuri dzīvojamām mājām

Jeļena Bobkova

Tuvojas noslēgumam kārtējā, iespējams, smagākā un dārgākā apkures sezona neatkarīgās Latvijas vēsturē. Kā informēja Daugavpils Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmumā, nākamnedēļ plānots pilnībā atslēgt apkuri.

Pavasaris šogad nedaudz aizkavējies. Taču jau tagad vidējā diennakts temperatūra ir aptuveni plus 8 grādi, kas ļauj noslēgt šo dārgo apkures sezonu. Jau 2. maijā Daugavpils Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums atslēgs mājām apkuri.

Tāds pats lēmums pieņemts kooperatīvā „Forštadte”.

Tāpat 2. maijā Daugavpilī rīkosies arī „Naujenes pakalpojumu serviss”. Savukārt šī uzņēmuma apkalpotajās mājās Augšdaugavas novadā vairumā gadījumu apkures sezona jau ir beigusies.

Kas attiecas uz dzīvojamo māju apsaimniekošanas uzņēmumu DMP, tad tā speciālisti šo jautājumu pārrunāja ar māju vecākajiem. Līdz ar to daļa māju tika atslēgta šodien, 28. aprīlī, bet daļa tiks atslēgta 2. maijā.