„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

5 iemesli, kādēļ elektroauto iegāde uzņēmumā ir labs lēmums

Apmaksāta informācija

Biznesa attīstība un modernizācija ir būtisks uzņēmuma konkurētspējas aspekts, tādēļ ir vērts parūpēties par tālredzīgiem un inovatīviem risinājumiem, kas atvieglo darbinieku ikdienu un sniedz iespēju klientiem nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus. Viens no šādiem risinājumiem dažādu nozaru uzņēmumos ir darba automašīna. Tā ļauj ātri un efektīvi nodrošināt uzņēmuma pakalpojumus, parūpējoties par klientu apmierinātību un arī biznesa attīstību. Un ne tikai – pareizi izvēlēta automašīna uzņēmumam var sniegt arī citus būtiskus ieguvumus. Lūk, pieci iemesli, kādēļ sava uzņēmuma autoparku papildināt ar elektroauto.

1. Videi draudzīgs risinājums

Elektroauto ir videi draudzīgs transportlīdzeklis, kas uzņēmumam ļauj sniegt savu artavu klimata problēmu risināšanā. Šis transportlīdzeklis rada daudz mazāk piesārņojuma, nekā tradicionālie benzīna vai dīzeļdegvielas automobiļi. Atšķirībā no iekšdedzes dzinēja automašīnām, elektroauto nerada izplūdes gāzes un izmešus, kas ir viens no galvenajiem globālās sasilšanas iemesliem. Iegādājoties elektroauto, uzņēmums rīkojas videi draudzīgi un sociāli atbildīgi.

2. Iespēja uzlabot uzņēmuma tēlu

Videi draudzīgu risinājumu izmantošana uzņēmējdarbībā mūsdienu tirgus apstākļos vairs nav nekāds retums. Tas ir kritiski svarīgs faktors, kam uzmanību pievērš gan klienti, gan investori un sadarbības partneri. Autoparkam izvēloties tieši elektroauto, uzņēmumam ir iespēja uzlabot savu tēlu, parādot, ka tam rūp apkārtējā vide un planētas nākotne.

3. Zemākas uzturēšanas izmaksas

Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ elektroauto iegāde ir labs lēmums, ir iespēja ietaupīt uzņēmuma finanšu līdzekļus. Salīdzinājumā ar iekšdedzes dzinēja transportlīdzekļiem, elektroauto ir ievērojami zemākas uzturēšanas izmaksas. Piemēram, elektroauto nav nepieciešams regulāri mainīt eļļu un degvielas filtrus. Tāpat iespējams ietaupīt naudas līdzekļus, kas tradicionālās automašīnas gadījumā būtu nepieciešami transportlīdzekļa ekspluatācijas nodoklim, kā arī stāvvietām. Proti, Rīgas Satiksmes autostāvvietās elektroauto iespējams novietot bez maskas, kas ir būtisks ieguvums, ja uzņēmuma pakalpojumu sniegšanai nepieciešams regulāri doties pie klientiem galvaspilsētas robežās.

4. Valsts atbalsts

Elektroauto iegādei daļa uzņēmumu var izmantot priekšrocības, ko sniedz energoefektivitātes paaugstināšanai pieejamais valsts atbalsts. Eksportējošiem apstrādes rūpniecības nozares uzņēmumiem iespējams pieteikties atbalsta programmai, kuras ietvaros sadarbībā ar finanšu institūciju “Altum” iespējams saņemt elektroauto garantiju un līzinga maksājuma samazinājumu. Uzņēmumam tā ir lieliska iespēja ne tikai papildināt savu autoparku ar moderniem un ekonomiskiem transportlīdzekļiem, bet arī ietaupīt finanšu līdzekļus, lai tos novirzītu citiem biznesa attīstības mērķiem.

5. Iespēja ērti un ātri pārvietoties

Pārvietošanās ar elektromobili ir ātra, klusa un dinamiska. Tas darba laikā, dodoties pie klientiem vai citviet, sniedz iespēju relaksēties un izbaudīt mieru, lai izkāpjot no automašīnas ar jaunu enerģijas devu ķertos klāt pie darba pienākumiem.

Tāpat, protams, uzņēmumiem ir svarīgi savus pakalpojumus nodrošināt laikus, lai veicinātu klientu apmierinātību. Tā kā ar elektroauto atļauts braukt pa sabiedriskā transporta joslu, tas sniedz iespēju galamērķī nokļūt daudz ātrāk.

Ja arī jūs vēlaties papildināt sava uzņēmuma autoparku ar moderniem un ekonomiskiem elektroauto, kas sniedz vairākas nozīmīgas priekšrocības, noderīgs būs Aizdevums.lv pakalpojums – auto kredīts apmērā līdz pat 25 000 EUR un EKO kredīts, kas sniedz iespēju aizņemties līdz pat 20 000 EUR jūsu vēlmēm un vajadzībām atbilstoša transportlīdzekļa iegādei.