„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+9.7 °C
skaidrs laiks

Slēgta 2. un 4. maršruta tramvaju kustība

Ivars Soikāns

Sakarā ar būvdarbu uzsākšanu Kohēzijas fonda atbalstītā projektā “Videi draudzīga un integrēta mobilitāte Daugavpils pilsētā” Daugavpilī slēgta tramvaju kustība 2. un 4. maršrutā, „Latgales Laiku” informēja AS “Daugavpils satiksme” administrācijā.

SIA “Tilts” uzsākusi esošās tramvaju līnijas pārbūvi tramvaju 2. maršrutā posmā no 18.novembra un Ventspils ielas krustojuma līdz Jāņa ielai, līdz ar ko slēgta tramvaju kustība 2. un 4. maršrutā no 18. novembra un Ventspils ielas krustojuma līdz Jāņa ielai.

Līgums par būvdarbu izpildi paredz esošās tramvaju līnijas un piegulošā ceļa infrastruktūras pārbūvi, kā arī inženiertīklu nomaiņu no 18. novembra un Ventspils ielas krustojuma līdz Jāņa ielai.

Sakarā ar sāktajiem būvdarbiem daugavpilieši un pilsētas viesi aicināti izmantot esošos sabiedriskā transporta variantus -- autobusa maršrutus Nr. 11, 19, 20, 20A un 20A/2.

Remontdarbu gaitā A. Pumpura ielas posmā no Višķu ielas līdz Aglonas ielai autobusu kustība no A. Pumpura ielas novirzīta uz Kauņas ielu.  Pieturvieta “Ziemeļu iela”, “Aglonas iela” un “Valmieras iela”, kas atrodas A. Pumpura ielā, pārcelta uz pagaidu atrašanās vietu Kauņas ielā.

3. maršruta tramvajs patlaban kursē no galapunkta “Butļerova iela” līdz galapunktam “Cietoksnis”. Savukārt 1. maršruta tramvajs kursē bez izmaiņām no galapieturas “Butļerova iela” līdz galapieturai “Stacija” saskaņā ar esošo kustības sarakstu.