„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. aprīlis
Svētdiena
Gundega, Terēze
+10.4 °C
skaidrs laiks

Atjauno ceļa segumu posmā no Krāslavas līdz Gaugariškiem

Ivars Soikāns

Sākta valsts reģionālā autoceļa Krāslava--Dagda (P61) seguma atjaunošana posmā no Krāslavas līdz Gaugariškiem, 2,32.--18,20. kilometrs, “Latgales Laiku” informēja VSIA „Latvijas valsts ceļi” Komunikācijas daļā.

Būvdarbu gaitā tiks veikta vecā asfalta seguma frēzēšana, laboti iesēdumi un profils, ieklāta dilumkārta, kā arī sakārtota ūdens atvades sistēma. Tāpat tiks uzstādītas jaunas ceļazīmes, signālstabiņi un drošības barjeras, ieklāts horizontālais marķējums un veikti citi darbi. 

Darbus objekta veic SIA „Limbažu ceļi”, bet būvuzraudzību nodrošina SIA „Būvju profesionālā uzraudzība”. Darbu līgumcena ir 3 481 118 eiro ar PVN, tos pabeigt plānots šā gada rudenī.

Remontdarbu posmā ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 kilometri stundā. Asfalta frēzēšanas laikā transporta kustība tiks regulēta ar luksoforiem vai satiksmes regulētājiem. Posma izbraukšanai būs nepieciešamas aptuveni 20 minūtes.