„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+11.5 °C
daļēji mākoņains

Drēbju skapja revīzija

Apmaksāta informācija

Katram no mums ir savas iecienītās drēbes, ko izvēlamies kombinēt ar dažādiem apģērbiem un izcelties ikdienas gaitās. Būtiski, lai Jums būtu zināšanas ne tikai par to, kā iegādāties apģērbu, kas Jums ir piemērots, bet arī prast savu drēbju skapi pārskatīt un veikt skapja revīziju. Mūsdienās lielākoties katram cilvēkam ir samērā daudz apavu un apģērbu. Bet, vai visus apģērbus un apavus Jūs regulāri lietojat un kombinējat? Par to detalizētāk parunāsim šajā rakstā un sniegsim padomus gan kā veikt skapja revīziju, gan izveidot kapsulas garderobi, gan izvēlēties piemērotu interneta veikalu, lai iegādātos apģērbu vai apavus.

Kā veikt skapja revīziju

Skapja revīzijas veikšanai nebūtu jābūt pasākumam, ko veikt tikai vienu reizi ilgākā laika periodā. Lieliski, ja skapja revīziju var veikt vismaz divas reizes gadā, mainoties sezonai. Piemēram, pirms vasaras vai pirms ziemas sezonas. To var izraudzīties pēc savām vēlmēm un vajadzībām.

Pirmais solis būtu jāizkrāmē viss skapis un atvilktnes, kur uzglabājat apģērbu. Jāiztīra skapis un atvilktnes no putekļiem. Otrais solis sadalīt visus apģērbu gabalus trijās kaudzēs. Viena kaudze, kurā likt apģērbus, kas ir sabojājušies, cauri utt., Otrajā kaudzē apģērbu, kas vairs nepiestāv, nepatīk un netiks vidrīzāk vairs nēsāts. Trešajā kaudzē varat likt tos apģērba gabalus, kurus nēsājat regulāri un tie Jums patīk. Īpašu vērību piegriežot ziemas mēteļiem, kas bieži vien skapī ir vairāki. Bet padomājiet, cik ziemas mēteļus vēsajā sezonā varat paspēt nēsāt, lai tie vienkārši nestāvētu skapī un nekrātu putekļu kārtu. Kā arī nenoliedzami ir patīkami nēsāt ziemas mēteli, kas ir atbilstošs jaunākajām sezonas tendencēm.

Kapsulas garderobe

Vai esat dzirdējuši, kas ir kapsulas garderobe, ko pēdējā laikā ievieš arvien vairāk cilvēku? Tā ir konkrēta pieeja savas garderobes veidošanā, kad tiek rūpīgi izvēlēti apģērbi, ko var savā starpā kombinēt. Par kapsulas garderobi varat iegūt vairāk informācijas šajā adresē: https://220.lv/lv/g/kapsulas-garderobe, ja vēlaties sākt veidot skapja saturu pēc šīs populārās metodes. Minēsim trīs apģērbus, kurus būtu bez izņēmuma jāiekļauj kapsulas garderobē, piemēram, ādas jaku, kreklu ar pogām un kādu adījumu.

Kā iegādāties apģērbu tiešsaistē

Lai ietaupītu laiku un arī naudas līdzekļus, varat izvēlēties iegādāties apģērbu interneta vidē. Protams, tas var būt arī neliels risks, ka būs grūtāk iegādāties sev piemērotu izmēru, bet ir svarīgi izlasīt informāciju par izmēriem un veikt precīzus mērījumus, lai saņemtu apģērbu vai apavus, kas maksimāli atbilst Jūsu izmēram. Būtiski ir iepirkties interneta veikalos, kas ir zināmi un uzticami, kā arī saņēmuši pircēju pozitīvas atsauksmes.

Gluži kā klātienes veikalā, arī iepērkoties internetā Jums ir pircēju tiesības apmainīt apģērbu vai apavus, ja tomēr būsiet saņēmuši izmēru, kas Jums neder. Interneta veikalu priekšrocība ir plašais preču klāsts un piedāvājums, ko fiziski nav iespējams izvietot klātienes apģērbu veikalā. Ja šaubāties par interneta veikala izvēli vai arī neesat vēl uzkrājuši pieredzi, iepērkoties interneta veikalā, tad varat iepazīties ar informāciju par drošu iepirkšanos interneta vidē šeit.

Ja meklējat iespēju, kur interneta vidē iegādāties apģērbu, lai izveidotu kapsulas garderobi vai to papildinātu ar kvalitatīvu apģērbu, tad meklējiet preces interneta veikalā 220.lv. E- veikals 220.lv ir ieguvis pircēju pozitīvas atsauksmes un vērtējumu daudzu gadu garumā.