„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+10.8 °C
apmācies

5 populārākie bezvadu skaļruņi šogad

Bezvadu skaļruņi ( https://220.lv/lv/datortehnika/datoru-aksesuari/skalruni/f/all/bezvadu-skalrunis )šobrīd ir ļoti pieprasīti un šim faktam ir vairāki pamatoti iemesli.

  • Ērtības un mobilitāte: Mūzika un iecienītais raidieraksts klausāms bez nepieciešamības pieslēgt ierīci ar vadu;
  • Bluetooth tehnoloģija: Bluetooth tehnoloģiju ir plaši pieejama un ērta. Tā ļauj savienot skaļruņus ar citām ierīcēm - viedtālruņiem, planšetdatoriem vai klēpjdatoriem, neizmantojot kabeļus;
  • Stilīgs un izaicinošs dizains: Lietotājam iespējams iegādāties bezvadu skaļruni ar dažādiem vizuāliem efektiem un piemeklēt tā veidolu atbilstoši savai gaumei un interjeram;
  • Uzlabota akumulatoru veiktspēja: Akumulatoru tehnoloģijas attīstība ir ļāvusi radīt bezvadu skaļruņus ar aizvien ilgāku akumulatora darbības laiku;
  • Uzlabota skaņas kvalitāte: Daži augstas klases modeļi piedāvā izcili tīru skaņu.
  •  
  •  
  •  

Gadījumā, ja esat pārdomās, kādu no modeļiem iegādāties, esam sagatavojuši īsu pārskatu par pieciem populārākajiem bezvadu skaļruņu modeļim, kuru vizuālie un tehniskie parametri ir piesaistījuši daudz vairāk pircēju nekā citas ierīces šajā pašā kategorijā. Visiem skaļruņiem ir laba cenas un kvalitātes attiecība.

1. Bezvadu skaļrunis Xiaomi Mi MDZ – 36 – DB

Veids: pārnēsājams
Frekvenču diapazons: 80 Hz – 20KHz;
Nominālā pretestība: 4 Ω
Uzlādes laiks: 4 stundas;
Atskaņošanas ilgums: 13 stundas (atskaņojot 50% no maksimālā skaļuma);
Bluetooth: 5.0 versija
Ūdensdrošs: IPX7 klase

Xiaomi Mi portatīvais Bluetooth skaļrunis MDZ-36-DB ir saņēmis pozitīvas atsauksmes par iespaidīgo skaņas kvalitāti un spēju reproducēt niansētu audio skaņu.

2. Bezvadu skaļrunis JBL Clip4 JBLCLIP4BLUP

Veids: pārnēsājams
Frekvenču diapazons: 100 Hz – 20KHz;
Uzlādes laiks: 3stundas;
Atskaņošanas ilgums: 10 stundas;
Bluetooth: 5.1 versija; savietojams ar citām Bluetooth versijām
Ūdens un putekļu drošs: IP67 klase

JBL Clip 4 ir pārnēsājams skaļrunis, kas nodrošina pārsteidzoši bagātīgu JBL Original Pro skaņu kompaktā izmērā. Unikālo ovālo formu ērti saturēt rokā; skaļruņa korpusā pilnībā integrēta karabīne ar āķi stiprināšanai pie somas vai jostas.

3. Audio skaļrunis JBL Flip Essential 2

Veids: pārnēsājams
Frekvenču diapazons: 65 Hz – 20KHz;
Uzlādes laiks: 3stundas;
Atskaņošanas ilgums: 10 stundas;
Bluetooth 5.1 un USB – C;
Ūdensdrošs: IPX7

JBL Flip Essential 2 ir pārnēsājams Bluetooth skaļrunis, kas piedāvā augstas kvalitātes skaņu un ir paredzēts lietošanai ārpus telpām.

4. Bezvadu skaļrunis JBL Charge 5 JBLCHARGE5GRY

Veids: pārnēsājams
Frekvenču diapazons: 65 Hz – 20KHz;
Uzlādes laiks: 4 stundas;
Atskaņošanas ilgums: 20 stundas;
Bluetooth 5.1;
Ūdens un putekļu drošs: IP67 klase

JBL Charge 5 (JBLCHARGE5GRY) ir pārnēsājams bezvadu skaļrunis, kas nodrošina izteiksmīgu JBL Original Pro skaņu. Baterija ar 20 stundu atskaņošanas ilgumu var lādēt arī citas elektroierīces.

5. Bezvadu skaļrunis Overmax Soundbeat 2.0

Veids: pārnēsājams
Frekvenču diapazons: 80 Hz – 20KHz;
Nominālā pretestība: 4 Ω;
Uzlādes laiks: 4 stundas;
Atskaņošanas ilgums: 9 stundas;
Bluetooth 2.1; USB;
FM radio; MP3; Micro SD

Soundbeat 2.0 apvieno ergonomiskas formas un klasisko melno dizainu. Tas var atskaņot mūziku no jebkuras ierīces – viedtālruņa, planšetdatora vai klēpjdatora, turklāt Bass Reflex sistēma palīdz optimizēt skaļruņa efektivitāti zemo frekvenču diapazonā, ļaujot tam atskaņot dziļākus basus, nezaudējot skanējumu citos frekvenču diapazonos. Tas ir īpaši noderīgi mūzikas un filmu skaņas atskaņošanā, kur basi var būt būtiski, lai radītu pilnīgu un bagātu skaņas pieredzi.

Ar šī gada TOP 10 bezvadu skaļruņu modeļiem varat iepazīties mūsu ceļvedī. Noteikti jau esat pamanījuši, ka atlasīt labākos bezvadu skaļruņus no labākajiem nebūt nav viegli, tādēļ esam šo procesu atvieglojuši ar īsu bezvadu skaļruņu izvēles ceļvedi.