„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 1. maijs
Trešdiena
Ziedonis
+16.8 °C
daļēji mākoņains

Matu klīnika Rubenhair sāk sadarbību ar Fagron Genomics ģenētisko testu laboratoriju

Apmaksāta informācija

Matu transplantācijas un ādas veselības klīnika Rubenhair ir vadošā klīnika Latvijā un Baltijā, kas pazīstama ar saviem inovatīvajiem risinājumiem 10 gadu garumā, ir sākusi stratēģisko partnerību ar ģenētiskās testēšanas laboratoriju Fagron Genomics, kas ir viens no vadošajiem uzņēmumiem pasaulē. Fagron Group ražo un piegādā produktus un pakalpojumus veselības aprūpes nozares profesionāļiem un iestādēm Eiropā, ASV, Brazīlijā un Argentīnā. Fagron uzņēmumu grupā strādā 2000 darbinieki visā pasaulē un uzņēmumu apgrozījums sastāda 680 miljonus eiro.

Šī sadarbība mērķtiecīgi apvieno modernās ģenētiskās testēšanas iespējas ar Rubenhair klīnikas ekspertīzi matu izkrišanas ārstēšanā, radot revolucionāru pieeju matu izkrišanas problēmu risināšanā.

Ir iespējams veikt ģenētiskos testus, saistītus ar alopēcijas un matu izkrišanas ārstēšanu, vielmaiņas procesiem, novecošanas efekta aizkavēšanu, aknes ārstēšanu un imūnreakcijas noteikšanu pret filleru injekcijām.

Ģenētiskais tests TrichoTest nodrošina personalizētus ārstēšanas ieteikumus pacientiem ar galvas ādas vai matu problēmām, kā androgēniskā alopēcija, alopēcija areata un telogēna eflūvija. Tas apvieno ģenētiskos datus ar attiecīgā pacienta anamnēzi un iespējamām kontrindikācijām, izvēloties piemērotākos medikamentus un aktīvās farmaceitiskās vielas.

Ģenētiskais tests NutriGen sniedz ģenētisku ieskatu par pacientu vielmaiņu, sniedzot padomus par veselības paradumiem, kas būs labākie svara samazināšanai un dzīvesveida uzlabošanai, piemēram, palielinot vai samazinot pārtikas uzņemšanu un rekomendējot personalizētus uztura bagātinātājus.

Ģenētiskais tests TeloTest sniedz vispiemērotāko formulas ieteikumu, lai aizkavētu novecošanās efektu.

Ģenētiskais tests AcneTest sniedz personalizētus aknes ārstēšanas ieteikumus, lai sasniegtu optimālus rezultātus, apvienojot ģenētiskos datus ar pacienta anamnēzi.

Ģenētiskais tests FillerTest nosaka, vai pacientam ir augsts (pozitīvs) vai zems (negatīvs) risks imūnreakcijai pret filleru injekcijām.

Matu klīnikas Rubenhair un ģenētiskās testēšanas uzņēmuma Fagron Genomics sadarbība ir rezultāts kopējai vīzijai, lai nodrošinātu personalizētus un efektīvus ārstēšanas risinājumus cilvēkiem, kas saskaras ar matu izkrišanas problēmām, lieko svaru, novecošanas aizkavēšanu, aknes ārstēšanu un imūnreakcijas noteikšanu filleru injekcijām. Izmantojot jaunākās ģenētiskās testēšanas tehnoloģijas priekšrocības, būs iespējams atklāt pamatcēloņus, kas izraisa matu izkrišanu katram individuāli, ļaujot Rubenhair klīnikas speciālistiem izstrādāt personalizētus ārstēšanas plānus un medikamentus.

Saglabājot neatlaidīgu apņemšanos būt zinātniskās attīstības priekšgalā, matu ārstēšanas klīnikas Rubenhair sadarbība ar Fagron Genomics ir ievērojams solis matu izkrišanas ārstēšanas jomā, kura ir pieejama visiem cilvēkiem.
Matu transplantācijas un ārstēšanas klīnika Rubenhair Latvia veic augstas kvalitātes matu, uzacu pārstādīšanu ar manuālo FUE bezrētu un bezšuvju metodi - matu pārstādīšana ar folikulu ekstrakciju. Matu transplantācijas klīnikā Rubenhair Latvia tiek veiktas bārdas un ūsu korekcija, matu ārstēšana, matu līnijas un biezuma atjaunošana. Matu ārstēšanas klīnika Rubenhair nodrošina augstas kvalitātes, redzamus, dabiskus un uzticamus rezultātus gan vīriešiem, gan sievietēm.

No sadarbības ar ģenētiskās testēšanas laboratoriju Fagron Genomics, kura nodrošina augstāko kvalitāti ģenētisko testu interpretācijā un sniedz precīzus rezultātus ārstēšanai, iegūs pirmkārt pacienti, jo tas palīdzēs veselības aprūpes profesionāļiem pieņemt labākos iespējamos pacientu ārstēšanas lēmumus.

Kontakti:
Diāna Cimoška
Matu transplantācijas un ādas veselības centrs Rubenhair
Adrese: Republikas laukums 3, LV-1010 Rīga, Latvija
Tel:  +371 267 777 76
Epasts: info@rubenahir.eu
https://www.rubenhair.eu

04.09.2023