„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+15.5 °C
daži mākoņi

„Latgales Laiks” arī turpmāk pildīs savu misiju – informēs iedzīvotājus

Jeļena Bobkova

Ir pagājis tieši gads kopš iepriekšējās abonēšanas kampaņas. Pirms gada mums par prieku abonentu skaits, lai arī ne tik būtiski, tomēr pieauga. Un šogad atkal gaidām savus lasītājus. 1. oktobrī sākās jauna laikraksta “Latgales Laiks” abonēšanas kampaņa. Un jau pirmajā kampaņas dienā pie mums sāka nākt cilvēki, kas vēlējās noformēt laikraksta gada abonementu.

Ko mēs varam jums apsolīt jaunajā gadā? Kā vienmēr, daudz patiesas un aktuālas ​​informācijas. Ne mediju magnātiem, ne politiķiem nav itin nekādas ietekmes uz laikrakstu. Mēs sevi droši varam saukt par pilnīgi neatkarīgu mediju. Pagājušā gada nogalē mums izdevās izpirkt pēdējās akcijas, šoreiz no Daugavpils pilsētas domes,. Un, pateicoties tam, mēs tagad piederam tikai sev. Aiz mums nav politiķu vai uzņēmēju, kas mums diktē savus noteikumus: ko drukāt un kādā kontekstā. Un man, „Latgales Laiks” redaktorei, kā arī mūsu žurnālistiem un citiem kolēģiem galvenā prioritāte ir mūsu lasītāji, kuriem jāsniedz patiesa, pārbaudīta informācija. Mēs to darījām, darām un darīsim arī turpmāk.

Tāpat kā jau 31 gadu (tieši tik ilgi iznāk laikraksts “Latgales Laiks”), arī turpmāk avīze iznāks gan latviešu, gan krievu valodā, ņemot vērā Latgales un Sēlijas iedzīvotāju intereses un vajadzības. Protams, tas mums rada papildu finansiālu slogu, taču uzskatām, ka nedrīkst liegt daudzajiem krievvalodīgajiem iedzīvotājiem iespēju saņemt nepieciešamo informāciju dzimtajā valodā.

Jaunajā gadā centīsimies vēl lielāku uzmanību veltīt visam reģionam, ne tikai Daugavpilij un Augšdaugavas novadam, jo ​​mums ir daudz lasītāju Rēzeknē, Preiļos, Krāslavā, Līvānos un citviet Latgalē un Sēlijā.

Un vēl viens mūslaikos ļoti nozīmīgs fakts. Neskatoties uz ievērojamo energoresursu cenu pieaugumu un to, ka „Latvijas pasts” par 20% palielināja maksu par laikrakstu piegādi, esam saglabājuši nemainīgu abonēšanas maksu. Gada abonements maksā 60 eiro, pensionāriem un visu grupu invalīdiem -- 50 eiro, bet juridiskām personām -- 85 eiro.

Ir vairāki veidi, kā abonēt laikrakstu „Latgales Laiks”. Pirmkārt, atnākot uz mūsu redakciju darba dienās no pl. 8.30 līdz 15.00, izņemot piektdienu, kad strādājam no pl. 8.30 līdz 10.00. Otrkārt, izmantojot internetbanku, pārskaitot naudu kontā, maksājuma uzdevumā norādot visu nepieciešamo informāciju: abonenta vārdu, uzvārdu, precīzu piegādes adresi ar pareizu pasta indeksu, laikraksta indeksu, kuru vēlaties abonēt (informācija pieejama šī laikraksta 4. lappusē), abonenta personas kodu un tālruņa numuru. Abonementu var noformēt arī visās pasta nodaļās, pie pastnieka un internetā www.latgaleslaiks.lv, www.pasts.lv/abone vai pa tālruņiem 67008001, 27008001. Par abonementa noformēšanu pasta nodaļā vai pie pastnieka tiek iekasēta maksa -- 1,50 eiro.

Un vienmēr atcerieties, ka mēs strādājam jums, tāpēc droši sazinieties ar mums, iesakiet tēmas, kas jūs interesē un par kurām jūs vēlētos lasīt avīzē.

Pateicos visiem laikraksta „Latgales Laiks” lasītājiem un abonentiem. Pateicoties jums, mēs gūstam spēkus virzīties uz priekšu un pilnveidoties.

Ar cieņu, laikraksta „Latgales Laiks” redaktore Jeļena Bobkova