„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+8.9 °C
apmācies

„SUFA klubs/DU” zaudē, “Ezerzeme/DU” uzvar

Margarita Vigule

Šajā nedēļas nogalē norisinājās Baltijas volejbola līgas spēles gan vīriešu, gan sieviešu komandām. Daugavpils sieviešu komanda savā laukumā uzņēma pretinieces no Igaunijas un abās spēlēs piedzīvoja zaudējumu. Savukārt vīriešu komanda izbraukumā izcīnīja divas uzvaras.

14. oktobrī „SUFA klubs/DU” volejbolistes spēlēja ar „Rae Spordikool/VIASTON”. Viešņas no Igaunijas ļoti pārliecinoši uzvarēja trīs setos, turklāt katrā ar solīdu pārsvaru -- 25:13, 25:14 un 25:12. Ērika Voroņko jaunās audzēknes nespēja turēt līdzi pieredzējušākajām Igaunijas volejbolistēm.

Taču jau nākamajā dienā daugavpilietes izrādīja gana cienījamu pretestību Igaunijas kluba “Audentes SG/NK” spēlētājām un pat uzvarēja otrajā setā -- 26:24. Taču pārējos trīs setos uzvarēja Tallinas komandas pārstāves (25:17, 25:16, 25:16).

Nākamās spēles Baltijas līgas ietvaros mūsu komanda aizvadīs savā laukumā 28. oktobrī ar „RSU/MSĢ”, bet nākamajā dienā tiksies ar citu Latvijas komandu „Riga Volleyball School/LU».

Savukārt vīriešu komanda “Ezerzeme/DU” izcīnīja divas uzvaras izbraukumā. Sestdien, 14. oktobrī, Daugavpils komanda spēlēja ar “Amber Volley” volejbolistiem un spraigā cīņā guva uzvaru ar rezultātu 3:2. Pirmajā setā mājinieki uzvarēja ar 25:20. Pēc tam ar tādu pašu rezultātu uzvarēja viesi, trešajā partijā veiksme atkal bija lietuviešu pusē -- 25:21. Tomēr nākamajos divos setos daugavpilieši saņēmās un izcīnīja uzvaru -- 25:19, 15:12.

Nākamajā dienā mūsējie spēlēja ar Latvijas klubu “RTU/Robežsardze/Jūrmala”. Trīs setos uzvarēja Riharda Puķīša audzēkņi (25:22, 25:14, 25:21).

Nākamās spēles “Ezerzeme/DU” aizvadīs savā laukumā 21. un 22. oktobrī. Sestdien mūsu volejbolisti spēkosies ar „PÄRNU VK” volejbolistiem, bet nākamajā dienā -- ar komandu „Selver/TalTech”.