„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+11.9 °C
nedaudz mākoņains

Pašvaldības policisti Daugavpils centrā aiztur agresīvu jaunieti

Publicitātes bildes

Naktī no 24. uz 25. oktobri Daugavpils centrā pašvaldības policijas darbinieki aizturējuši kādu agresīvu jaunieti, kurš uz ielas iesaistījās konfliktā ar kādu garāmgājēju un iemeta viņam sejā pudeli, nodarot vīrietim acīmredzamus miesas bojājumus.

Daugavpils valstspilsētas pašvaldībā “Latgales Laiku” informēja, ka policijas Videonovērošanas nodaļas speciālistu uzmanību piesaistījusi jauniešu kompānija pilsētas centra apkaimē, kurai veidojās konflikts ar kādu garāmgājēju. Par notiekošo savlaicīgi tika informēta tuvākā policijas patruļgrupa, kura nekavējoties devās uz notikuma vietu.

Pa to laiku mutvārdu konflikts starp vienu no grupas jauniešiem un vīrieti neatslāba, līdz beidzot agresīvais jaunietis negaidīti raidīja vīrietim tieši sejā pudeli, nodarot cietušajam acīmredzamus miesas bojājumus.

Kamēr jaunietis un vīrietis bija skaidrojuši attiecības, pašvaldības policijas patruļgrupa paspēja ierasties notikuma vietā un aizturēja agresīvo jaunieti. Aizturētais, 1999. gadā dzimušais jaunietis, tika nodots Valsts policijas darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai, bet cietušais vīrietis -- Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem nepieciešamās medicīniskās palīdzības sniegšanai.

Turpinot apstākļu skaidrošanu, pašvaldības policijas darbinieki konstatēja, ka vairāki no grupas jauniešiem atrodas aktīvā meklēšanā.