„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+8.5 °C
skaidrs laiks

Avīzes “Latgales Laiks” loterijā noskaidroti pirmie veiksminieki

Jeļena Bobkova

Gads paskrējis nemanot. Šķiet, ka pavisam nesen vilkām lozes, lai noskaidrotu „Latgales Laika” 2022. gada loterijas veiksminiekus. Un tagad, pēc gada, mēs atkal rīkojām izlozi un noskaidrojām pirmos piecus laimētājus.

Visu novembri katrā laikraksta „Latgales Laiks” numurā publicējām kuponus ar dažādām summām. Mūsu lasītāji varēja tos izgriezt, aizpildīt un nosūtīt redakcijai. Tādējādi jūs kļuvāt par ikgadējās pirmssvētku loterijas (Nr. 7801) dalībniekiem, kuriem ir iespēja laimēt naudu.

Pirmā izloze notika ceturtdien, 30. novembrī. Mēneša laikā saņēmām 342 kuponus.

30. novembra „Latgales Laika” izlozē laimēja Modris Lācis Šēderes pagastā, Regīna Rubika Ilūkstē, Valentīna Ivanova un Valentīna Kokina Daugavpilī un Lidija Sparāne Vaboles pagastā. Apsveicam uzvarētājus! Laikraksta „Latgales Laiks” pārstāvji ar jums sazināsies tuvākajā laikā un informēs, kā jūs varat saņemt naudas laimestu.

Savukārt tiem, kam šoreiz nepaveicās, joprojām ir iespēja kļūt par loterijas uzvarētāju. Decembrī mēs atkal vāksim kuponus, kuri joprojām tiks publicēti katrā avīzes „Latgales Laiks” numurā.

Izgrieziet, aizpildiet un atsūtiet kuponu redakcijai, varat izmantot arī mūsu pastkastītes, kuras ir uzstādītas Rēzeknē, Preiļos, Krāslavā, Ilūkstē.

Tās ir arī Daugavpilī: t/c „Ditton nams”, lielveikalā „Rimi” Ķīmiķu ciemā, lielveikalā „Mego” Aveņu ielā 26 un Valkas ielā 1a. Kuponu skaits, ko varat mums atsūtīt, ir neierobežots.

Nākamā izloze notiks pirms Ziemassvētkiem, 21. decembrī, un tajā tiks noskaidroti 10 laimētāji.

Vēlam veiksmi!

Komentāri

04.12.2023 11:00
Leduspuke
Apsveicu tos kam paveicas.apsveicu tos kam neveicas bet tadel jau nav jaskumst...nauda nak un iet un to hevar paturet....paturiet vien var skaistakos mirklus ko dzive dot..manuprat ta lielaakaa loterija mums katram ir un vseliba..kuru mes nemainitu tak he pret kadu naudu..vai ne. Lai jums tas netrukst.i lotgolisi