„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. aprīlis
Pirmdiena
Laine, Raimonds, Vilnis
+16.8 °C
skaidrs laiks

Ziemassvētki tuvojas, bet jūs nezināt, ko dāvināt? Šīs idejas jums palīdzēs

Apmaksāta informācija

Tā kā līdz Ziemassvētkiem atlicis mazāk nekā mēnesis, ir pienācis laiks izvēlēties ideālo dāvanu savai otrajai pusītei. Dāvanu izvēle var sagādāt nopietnas galvassāpes – it īpaši, ja attiecības ir jau ilgu laiku. Galu galā, gadu gaitā jums jau ir izdevies dot daudz un visu veidu lietas. Tāpēc šodien mēs dalāmies ar padomiem un dāvanu idejām, kas palīdzēs jums izvēlēties perfektu dāvanu savam mīļotajam.

Izvēlēties labāko dāvanu nav grūti, lai gan var šķist, ka jūsu otrajai pusītei viss jau ir. Atliek tikai atbildēt uz dažiem vienkāršiem jautājumiem un uzreiz labāk sapratīsi, kura dāvana ir vispiemērotākā:

Kas patīk manai otrajai pusei? Padomā par partnera vaļaspriekiem un dzīvesveidu – varbūt tavai otrajai pusei patīk kaut kas ekstrēms? Vai varbūt tavam mīļotajam vienkārši vajag atpūsties, jo viņš pēdējā laikā daudz strādā? Atbildot uz šiem jautājumiem, jūsu meklēšanas lauks tiks sašaurināts, un jūs jau zināsiet, ko meklēt.

Kas viņai būtu vajadzīgs? Bieži vien pietiek tikai uzmanīgi ieklausīties – varbūt tava otrā pusīte, skatoties reklāmu, ir teikusi, ka vēlas tajā redzamo preci. Vai arī skaļi sapņojusi par kādu dārgāku preci, ko pati sev nepirktu. Labi apdomājiet, un jūs varētu atcerēties, kas jūsu mīļotajam cilvēkam patiešām ir vajadzīgs.

Kāda būtu personiskākā dāvana? Kad mēs dāvinām dāvanas savam tuvākajam cilvēkam – otrajai pusītei, mums ir jādomā, vai dāvana patiešām atspoguļos to, cik ļoti mēs viņu mīlam, novērtējam un saprotam. Iedomājieties, ka uzdāvināt lēcienu ar izpletni cilvēkam, kurš dzīvo mazkustīgu un klusu dzīvi, lai gan viņš nekad nav minējis, ka vēlētos ko tādu izmēģināt. Šāda dāvana, visticamāk, izraisīs vilšanos, nevis prieku, un jūs paliksit nesaprasts. Mēģiniet padarīt dāvanu cilvēkam piemērotu un neaizmirstiet to personalizēt – tai varat pievienot savu zīmētu kartiņu vai mīļu, atklātu mīlestības vēstuli.

Ko uzdāvināt mīļotajai sievietei?

Ādas kopšanas komplektu. Šāda dāvana noteikti iepriecinās ikvienu sievieti, jo ādas kopšanas līdzekļi ir ļoti praktiska dāvana – protams, ja tos pareizi izvēlēsies. Varbūt zini, ar kādām ādas problēmām saskaras tava mīļotā sieviete? Vai varbūt viņa sapņo par kādiem līdzekļiem, bet viņai nav tiem naudas? Izvēloties sev nepieciešamos vai vēlamos līdzekļus, vari būt drošs, ka draudzene vai sieva tos noteikti izmantos. Varat arī viņai pašai pajautāt, kādus līdzekļus viņa vēlētos. Ādas kopšanas līdzekļus var dāvināt ne tikai sejai, bet arī ķermenim – tā aukstajos ziemas vakaros viņa varēs baudīt SPA procedūras, neizejot no mājām.

Pulksteni. Šī ir vēl viena praktiska dāvana, kas noteikti iepriecinās jūsu mīļoto sievieti. Pulkstenis ir ne tikai praktiska, bet arī sentimentāla dāvana – katru reizi, kad uz to skatīsities, mīļotais cilvēks par jums domās. Tiesa, izvēloties pulksteni, rūpīgi pārdomā, kāds būtu piemērotākais. Ja tavai sievai vai draudzenei vajadzīgs skaists pulkstenis, kas var kļūt par brīnišķīgu aksesuāru, izvēlies klasisku. Bet, ja viņa dzīvo aktīvu dzīvesveidu, vajadzētu padomāt par viedo pulksteni, kas palīdzētu skaitīt soļus un sadedzinātās kalorijas.

Pieredzi. Jūsu otrā pusīte noteikti neaizmirsīs jaunu pieredzi, ko viņai dāvāsiet. Tā varētu būt keramikas, kulinārijas vai deju nodarbība. Jaunas aktivitātes palīdzēs viņai izkļūt no komforta zonas, uzzināt ko jaunu un, protams, bagātinās ar jaunu pieredzi. Tas vēl nav viss. 2016. gadā Eksperimentālās sociālās psiholoģijas žurnālā publicētais pētījums atklāja, ka cilvēki vairāk vērtē pieredzi nekā materiālas dāvanas vai naudu. Iemesls tam ir vienkāršs – pārdzīvojumi stiprina saikni gan ar sevi, gan ar citiem cilvēkiem. Neaizmirstiet, ka kopā varat izmēģināt kādu jaunu nodarbi kā dāvanu – tā pavadīsiet laiku kopā un dalīsities jaunā pieredzē.

Rotaslietas. Ne velti saka, ka rotaslietas ir labākais veids, kā parādīt otrajai pusītei, cik ļoti jūs viņu mīlat un novērtējat. Galu galā, tās izvēloties, galvā virmo tik daudz domu – un tās visas – par mīļoto, kuru vēlamies pārsteigt. Tātad sieviete, kura saņēmusi rotaslietas, noteikti zinās, cik daudz laika un pūļu ieguldījāt, lai viņu pārsteigtu. Turklāt šāda dāvana ir ne tikai praktiska, bet arī ilgmūžīga – tā priecēs jūsu mīļoto daudzus gadus.

Erotisku dāvanu. Nu, ja meklē ko interesantāku un vēlies kaut nedaudz dažādot savu dzīvi, varat uzdāvināt savam mīļotajam ko neparastu Ziemassvētkos – seksa rotaļlietas vai citas erotiskas dāvanas. Tās noteikti pārsteigs jūsu otro pusīti, satuvinās un sniegs jaunu pieredzi guļamistabā. Iespējams, lielākā šādu dāvanu izvēle atrodama vietnē yesyes.lv.

Ko dāvināt mīļotajam vīrietim?

Smaržas. Ne tikai sievietes, bet arī vīrieši vēlas izskatīties labi un garšīgi smaržot. Tāpēc, ja domājat, ar ko šogad pārsteigt savu mīļoto vīrieti, varat uzdāvināt viņam smaržas. Tiesa, būs jāpiepūlas, lai izvēlētos piemērotākos. Tomēr pūles drīz vien atmaksāsies, jo mīļotais vīrietis zinās, cik daudz pūļu bija jāiegulda, lai iegūtu viņam piemērotāko dāvanu. Un pats labākais ir tas, ka smaržas viņu iepriecinās vēl ilgi pēc Ziemassvētkiem – katru reizi, kad viņš izsmidzinās jauno iecienītāko aromātu.

Rokas masieri. Šī ir lieliska dāvana vīrietim, kurš daudz strādā un aizmirst par sevi parūpēties. Bieži vien šādi vīrieši pat nedomā par atpūtu un nejūt, cik saspringti viņi ir, tāpēc ceļojumus uz masāžas salonu īsti neplāno. Tātad, dāvinot viņam manuālo masieri, jūs palīdzēsiet viņam atpūsties tieši mājās.

Degustāciju. Tavs vīrietis noteikti novērtēs, ja dāvāsi viņam īpašu pieredzi. Tā, piemēram, var būt viņa iecienītā alkohola degustācija, no kuras viņš „atvedīs“ dažādas jaunas zināšanas, iespaidus un patiešām lieliski pavadīs laiku. Ja vēlaties, varat ceļot uz degustāciju kopā – tā labāk izpratīsiet mīļotā intereses, un vēlāk varēsiet pārrunāt, kas jums patika visvairāk.

Ceļojumu. Vēl viena pieredze, ko varat sniegt savam vīrietim, ir ceļojums – un nav svarīgi, vai tas ir uz tālām zemēm vai vienkārši uz pludmali. Šai dāvanai ir daudz priekšrocību – tavs mīļotais vīrietis varēs atpūsties, izbaudīt jaunu pieredzi un, protams, pavadīt vairāk laika kopā ar tevi. Mēs garantējam, ka viņš šo dāvanu atcerēsies ilgu laiku.

Skūšanās komplektu. Jūs varat parādīt savam vīram uzmanību un mīlestību, rūpējoties par viņa izskatu. Šim nolūkam ir lieliski piemērots jauns skūšanās komplekts ar putām, pēcskūšanās krēmu, otām un citiem svarīgiem bārdas kopšanas piederumiem. Varat arī iegādāties jaunu skuvekli, it īpaši, ja vecais ir jau nolietots.