„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+10.5 °C
daļēji mākoņains

“Latgales Laika” Ziemassvētku loterijas laimētāji ir zināmi!

Ivars Soikāns

Kā jau tika solīts, 21. decembrī pulksten 10 sākās laikraksta „Latgales Laiks” ikgadējās loterijas noslēguma izloze. Mēneša laikā mūsu lasītāji atsūtīja 771 kuponu, no kuriem tika atlasīti desmit. To īpašnieki saņems naudas balvas no savas iecienītās avīzes.

Katru gadu mūsu lasītāji aktīvi piedalās tradicionālajā loterijā un sūta kuponus, kuros norādīta iespējamā laimesta summa. Un, ja novembrī izvēlamies tikai piecus laimīgos, tad decembra beigās, tieši pirms Ziemassvētkiem, tiek izlozēti desmit naudas balvas ieguvēji. Tādējādi šoreiz laikraksta “Latgales Laiks” darbinieki izvilka 10 kuponus, kuru īpašnieki laimēja reālu naudu, kas būs labs atspaids svētkos.

Šoreiz loterijā laimēja: Adele Vērdiņa, Antons Celitāns, Vija Lisovska, Aivars Jevdokimovs, Marija Vavilova, Vilhelmīne Sorokina, Ērika Biltaure, Zenta Skrebele, Aivars Krapāns un Edgars Vilcāns. Loterijas atļauja Nr.7801.

Laikraksta darbinieki ar jums sazināsies tuvākajā laikā un paskaidros, kā un kad varat saņemt laimestu.

Līdz ar to mūsu loterija ir noslēgusies. Paldies visiem, kas piedalījās. Paldies visiem mūsu lasītājiem. Būsim kopā ar jums arī jaunajā gadā un turpināsim informēt par visu, kas notiek ne tikai Daugavpilī, bet arī citās mūsu mīļās Latgales un Sēlijas pilsētās un novados!

Komentāri

23.12.2023 08:24
Adel
Apsveicu laimetajus...pati neesmu loteriju cienitaja tajas nepiedalos...jo uzskatu ka mana lielaakaa loterija ir veseliba un darbaspejas..un par to pateicos dievam.