„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 27. aprīlis
Sestdiena
Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle
+15.1 °C
apmācies

Radošas dāvanu idejas jūsu draugiem

Apmaksāta informācija

Īsti draugi ir tie, ar kuriem jūs dalāties tīrākajās emocijās un svinat neaizmirstamākos dzīves mirkļus. Un atrast viņiem perfektu dāvanu var būt īsts izaicinājums - mēs bieži uzdodam sev jautājumu, cik daudz vajadzētu maksāt pārsteiguma dāvanai, vai tai jābūt nopietnai, vai arī tai vajadzētu likt mums pasmaidīt? Tiem, kuri meklē unikālas dāvanas saviem mīļajiem draugiem, piedāvājam 7 dāvanu idejas, kas nevienu neatstās vienaldzīgu.

1. Abonēšanas kastes - bezgalīgi pārsteigumi

Abonēšana ir ļoti jautra un unikāla dāvanu ideja, kas var apmierināt visas jūsu draugu vēlmes vai vaļaspriekus. Tādējādi jūs varat izvēlēties no plaša klāsta, piemēram, skaistumkopšanas kastīti ar atlasītu kosmētiku draugam, tālmācības kursu abonementu personības pilnveidošanai labam draugam vai pikantu erotisko abonementu gan vīriešiem, gan sievietēm no intīmpreču veikala Yesyes.lv piedāvājuma. Ar abonementu jums ne par ko nebūs jāuztraucas, un jūsu draugi būs sajūsmā vēl mēnešiem ilgi.

2. Dāviniet neaizmirstamu pieredzi

Parasti labākie draugi precīzi zina, kādu izklaidi sniegt savam draugam. Padomājiet: varbūt tā ir biļete uz mīļākās grupas koncertu, lidojums ar gaisa balonu vai jauna sporta veida izmēģināšana? Dāviniet neaizmirstamu pieredzi, ko jūsu draugi novērtēs vairāk nekā materiālas dāvanas. Galu galā pieredze rada mūžīgas atmiņas, un, ja varat, izmēģiniet jaunu pieredzi kopā.

3. Personalizētas dāvanas - īpaša uzmanība

Personalizētas dāvanas liecina par to, ka esat ieguldījis savu vērtīgo laiku dāvanas radīšanā. Piemēram, ja esat nolēmis dāvināt ar draugu iniciāļiem rotātu izstrādājumu, izvēlieties priekšmetus, kas tiek izmantoti un valkāti ikdienā, piemēram, kvalitatīvu darba plānotāju, rotaslietas vai citu stilīgu priekšmetu. Varat arī pasūtīt personalizētu mākslas darbu, kas izgaismos viņu mājas interjeru.

4. LEGO vai kādu citu konstruktoru - viņu kolekcijas papildinājumam

Ja jūsu ģimenē ir draugi, kas ir traki pēc LEGO, šī ir lieliska dāvanas iespēja STAR WARS vai dažādu sporta automobiļu faniem. Ļaujiet saviem draugiem būvēt ainas no viņu iecienītākā seriāla vai arhitektūras pasaules brīnumiem - šī dāvana patiešām raisīs priekpilnas emocijas.

5. Dekoratīvie istabas un dārza augi mājokļa interjeram

Draugiem, kuri novērtē dabu un mājas estētiku, iesakām uzdāvināt kādu retāku telpaugu, bet draugiem, kuri ciena savus dārzus un mājas teritorijas, varat uzdāvināt dekoratīvu koku. Galu galā augs ir dzīvības simbols - mūžīga dāvana, kas atgādinās par jums un jūsu draudzību. Pārsteidziet savus draugus ar šo pārdomāto dāvanu.

6. Pašaprūpes dāvanas

Parādiet saviem draugiem, ka jums rūp viņu fiziskā un emocionālā veselība un dzīvesveids. Palutiniet viņus ar greznu SPA komplektu, varat dāvināt sporta uztura bagātinātājus draugiem, kuri nodarbojas ar sportu, vai kvalitatīvus vitamīnus vai kuponu labsajūtas procedūrai draugam, kuru mīlat. Galu galā atpūta un interese par savu veselību sniedz jums mieru un mudina mīlēt sevi. Tāpēc mudiniet savus draugus veltīt laiku sev.

7. Atmiņu grāmata - nostalģiskām atmiņām

Visbeidzot, izveidojiet personalizētu atmiņu grāmatu, kurā katra lappuse iezīmēs kādu jūsu draudzības brīdi. Ielīmējiet fotogrāfijas, pierakstiet atmiņas, kopīgus jokus un neaizmirstiet pateikt paldies par brīžiem, kad atbalstījāt viens otru - šī simboliskā dāvana atsauks atmiņā visdārgākās atmiņas par jūsu draudzību.

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.