„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. septembris
Svētdiena
Ilga
+12.7 °C
skaidrs laiks

Tirdzniecības centra pārbūves ieceri nodod publiskai apspriešanai

Līdz 29. jūlijam notiks būvniecības ieceres „Tirdzniecības centra pārbūve Cietokšņa ielā 60, Daugavpilī” publiskā apspriešana.

Iepazīties ar būvniecības ieceres dokumentāciju iespējams zemesgabalā ar kadastra Nr. 0500 001 0052, Daugavpilī, kur ir izvietots informatīvais stends, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības telpās, Kr. Valdemāra ielā 1, darba dienās darba laikā, Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta telpās, Raiņa ielā 28, darba dienās darba laikā, Daugavpils valstspilsētas pašvaldības tīmekļa vietnē daugavpils.lv, sadaļā „Publiskā/sabiedriskā apspriešana” un Būvniecības informācijas sistēmas tīmekļa vietnē www.bis.gov.lv, sadaļā „Būvniecības lietas/par būvniecības procesiem”.

Rakstiskus priekšlikumus par būvniecības ieceri var iesniegt līdz 29. jūlijam Daugavpils valstspilsētas pašvaldības Informācijas birojā, Kr. Valdemāra ielā 1, Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, elektroniski atsauksmes var iesniegt e-pastā: ppdep@daugavpils.lv, izmantojot drošu elektronisko parakstu.

Būvniecības ieceres publiskās apspriešanas prezentācija notiks 19. jūlijā pl. 17.00 Daugavpils valstspilsētas pašvaldības konferenču zālē, Kr. Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, ar iespēju pieslēgties attālināti.

Būvniecības ierosinātājs ir SIA “Ditton Nams”, būvniecības ieceres ierosinātājs -- SIA “Veisbergs”.

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.