„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 16. oktobris
Trešdiena
Daiga, Dinārs, Dinija
+6.5 °C
daļēji mākoņains

Katram cilvēkam ir vajadzīgs draugs

Daugavpils dienas centra “Saskarsme” durvis ir atvērtas katru dienu. Ierodoties agrā rīta stundā, satiekam aktīvas seniores, kuras sāk dienu ar darbošanos izšūšanas pulciņā. Dienas centrā apmeklētājiem palīdz iesaistīties dažādās aktivitātēs, kas atbilst viņu veselības, garīgajam un fiziskajam stāvoklim. Dienas centra personāls sniedz arī konsultācijas svarīgos jautājumos.

Sociālā darbiniece Lilita Gadzāne: „Dienas centrā klientiem ir iespējas socializēties, darboties fiziski. Katru gadu aptaujājam apmeklētājus un izvēlamies pieprasītākās nodarbības. Lielākā apmeklētāju grupa ir seniori, viņi nāk galvenokārt, lai uzlabotu savu fizisko stāvokli.”


Lai dažādotu pakalpojumu un interešu pulciņu klāstu, pēc dienas centra apmeklētāju lūguma šogad vairāk uzmanības tiek pievērsts tieši fizisko aktivitāšu organizēšanai. Klienti ar interesi piedalās arī mācībās, piemēram, ļoti pieprasīts bija latviešu valodas pulciņš, ko vada brīvprātīgie.
Esat laipni gaidīti dienas centrā, ja esat deklarējušies Daugavpilī un atbilstat kādai no minētajām grupām:

* seniori;

* cilvēki ar invaliditāti;

* ģimenes ar bērniem;

* bezdarbnieki;

* cilvēki pēc ilgstošas slimošanas,

Dienas centrā noteikti katrs atradīs kādu interesantu nodarbi. Bet, varbūt, šī vieta būs tā, kur satiksiet jaunus draugus vai palīgus.

 

Komentāri

Lai pievienotu rakstam savu komentāru, nav jāsniedz personiska rakstura informācija. IP adrese, no kuras rakstīts komentārs, ir zināma tikai LL redakcijai un tā netiek izsniegta trešajām personām.

Redakcija izdzēsīs neētiskus un rupjus komentārus, kuri aizskar cilvēka cieņu un godu vai veicina rasu un nāciju naidu.