Vistas gaļas salāti ar valriekstiem
Sastāvdaļas:
150 g vistas filejas, 2 olas, 100 g šampinjonu, 1 sīpols, 100 g siera, 2 ķiploka daiviņas, 50 g valriekstu, majonēze
Sīki sagriež sīpolu. Sālsūdenī novāra sēnes, sīki sagriež. Sēnes un sīpolu eļļā apcep.
Vistas fileju novāra, atdzesē un sagriež kubiciņos, vārītas olas sarīvē uz rupjās rīves.Ķiploku saspiež ķiplokspiedē. Sieru sarīvē un sajauc ar majonēzi un ķiploku
1.kārta - fileja
2.kārta - olas
3.kārta - sēnes ar sīpolu
4.kārta - siers ar majonēzi un ķiploku
5.kārta - valrieksti
Starp visām kārtām liek majonēzi
Vistas fileju novāra, atdzesē un sagriež kubiciņos, vārītas olas sarīvē uz rupjās rīves.Ķiploku saspiež ķiplokspiedē. Sieru sarīvē un sajauc ar majonēzi un ķiploku
1.kārta - fileja
2.kārta - olas
3.kārta - sēnes ar sīpolu
4.kārta - siers ar majonēzi un ķiploku
5.kārta - valrieksti
Starp visām kārtām liek majonēzi