Krāsnī cepta vista ar kartupeļiem
Sastāvdaļas:
Vistas gurniņi, kartupeļi, eļļa, garšvielas pēc gaumesMarinādei: 1 ēd.k. augu eļļas, 2 ēd.k. medus, 1 laima sula, 3 smalki sakapātas ķiploka daiviņas, sāls.
Bļodā samaisa marinādes sastāvdaļas, liek tajā vistas gabaliņus un atstāj ledusskapī ievilkties uz pāris stundām.
Kartupeļus nomizo, sagriež katru četrās daļās, liek uz cepešplāts, kur ieliets nedaudz eļļas,pa virsu kārto vistas gabaliņus. Cep 180 grādu karstumā, kamēr gaļa un kartupeļi gatavi.
Kartupeļus nomizo, sagriež katru četrās daļās, liek uz cepešplāts, kur ieliets nedaudz eļļas,pa virsu kārto vistas gabaliņus. Cep 180 grādu karstumā, kamēr gaļa un kartupeļi gatavi.