Kārtainie krabju un olu salāti
Kartupeļus un burkānus izvāra ar visu mizu, atdzesē, nomizo un sarīvē uz smalkās rīves. Olas cieti izvāra, atdala olu baltumus no dzeltenumiem, sarīvē olu baltumus uz smalkās rīves. Krabju nūjiņas sīki sagriež. Salātus liek kārtās, katru kārtu noziežot ar majonēzi:
1 kārta - puse kartupeļu
2 kārta - krabju nūjiņas
3 kārta rīvēti olu baltumi
4 kārta - atlikušie kartupeļi
5 kārta - ar majonēzi samaisīti burkāni.
Augšā uzber rīvētu svaigu gurķi, rotā ar rīvētiem olu dzeltenumiem.
1 kārta - puse kartupeļu
2 kārta - krabju nūjiņas
3 kārta rīvēti olu baltumi
4 kārta - atlikušie kartupeļi
5 kārta - ar majonēzi samaisīti burkāni.
Augšā uzber rīvētu svaigu gurķi, rotā ar rīvētiem olu dzeltenumiem.