Pankūkas bulgāru gaumē
Sastāvdaļas:
3 olas, 1 glāze piena, 1 glāze gāzēta minerālūdens, 1 glāze kviešu miltu, 1,5 tējk. cukura, ½ tējk. etiķa, ½ tējk. sodas, ¼ tējk. sāls.
Dziļā bļodā ielej pienu un minerālūdeni, iesit olas, sakuļ. Iesijā miltus, pievieno cukuru, sāli un samaisa, lai nebūtu kunkuļu.
Sodu dzēš ar etiķi, pievieno mīklai. Ļauj mīklai 15-20 minūtes uzrūgt, tad cep lielas pankūkas no abām pusēm.
Gatavu pankūku bagātīgi noziež ar šokolādes krēmu, pārloka uz pusēm, rotā ar putukrējumu un riekstiem.
Sodu dzēš ar etiķi, pievieno mīklai. Ļauj mīklai 15-20 minūtes uzrūgt, tad cep lielas pankūkas no abām pusēm.
Gatavu pankūku bagātīgi noziež ar šokolādes krēmu, pārloka uz pusēm, rotā ar putukrējumu un riekstiem.