„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. oktobris
Svētdiena
Monika, Zilga, Zilgma
+4.0 °C
nedaudz mākoņains

„Krāslavas māmiņu klubs” kļūst arvien kuplāks

„Paldies par tādiem svētkiem! Bija super!” – tā „Krāslavas māmiņu kluba” lapā sociālajos tīklos Facebook uzrakstīja Ilona Petrinčika. Šos vārdus var adresēt biedrības dibinātājām Ievai Maļinovskai, Guntai Ahromkinai, Oksanai Matejai un Danai Lahtionovai visi vecāki un mazuļi, kuri pirms Ziemassvētkiem nosvinēja kluba trīs gadu pastāvēšanas gadadienu jaunās telpās.

Jaunās, mājīgās telpas pilsētas centrā sagaidīja viesus ar eglīšu guntiņām un mandarīnu smaržu. Mazuļus te sagaidīja grāmatas un rotaļlietas, svētku cienasts, un, protams, Ziemassvētku pārsteigumi. Kad istaba bija bērnu pilna, „darbu sāka” elfi. Pasakaini burvji dāvāja bērniem neparastas dāvanas, rīkoja dažādas rotaļas un konkursus, iesaistot tajā arī vecākus. Svētku noslēgumā tika demonstrēti bērnu zīmējumi par Ziemassvētku tēmu, rāmīši tiem tika izgatavoti jau iepriekš. „Mēs bijām patīkami pārsteigti, ka, neskatoties uz sniegputeni, uz mūsu svētku sarīkojumu ieradās tik daudz cilvēku,” atzinās Ieva.

Visu rakstu lasiet 28. decembra numurā.