„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.5 °C
apmācies

Uz Kanādu klusuma un miera meklējumos

Pirms vairāk nekā trim gadiem Irīna Voložonoka strādāja Daugavpilī savā profesijā – par farmaceiti, audzināja dēlu Andreju un pacietīgi gaidīja no tālajiem jūras braucieniem vīru Viktoru. It kā viss bija kārtībā, tomēr, ieraudzījuši avīzē sludinājumu, kurā izskanēja aicinājums emigrēt uz Kanādu, viņi riskējuši, atstājot Latvijā visu – iepriekšējo dzīvi, darbu, dzimto pusi un arī vecākus. Pēc triju gadu dzīves Toronto dabūjuši atļauju pretendēt uz Kanādas pilsonību un beidzot atkalredzējušies ar vecākiem, kuri dzīvo Daugavpils rajonā. Irīna pieļauj iespēju, ka ar laiku arī māte varētu pārcelties pie viņas.

Komentāri

04.02.2010 19:23
zlo13
Es pret kapitalismu.braukšu uz Baltkrieviju.Tur emigrantiem pieskir dzīvokļus un par komunaliem nav jamaksa pirmus 3 gadus,vot tā.
22.06.2009 08:39
dzive Kanada, info@acnbc.ca
lai gan Latvija pashlaik ir krize - Kanada ta nav manama. protams ir biznesi kas to nedaudz izjut, bet ka nu nebutu darbs te vienmer ir un atrast to nav gruti. Pats esmu dzivojis vairakas pasaules valstiis: 1 gads Irija, 6 gadi Australija un beidzamos jau 5 gadus Kanada. Kanaada man liekas ir visalbakais dzives limenis - protams ir atkarigs no pilsetas uz kuraa dziivo. rakstiet info@acnbc.ca
12.12.2005 15:53
Veļ jau tepat mōjōs
Pirmo reizi dzirdu , ka kāds uz Ameriku ir braucis klusuma un miera meklējumos . Nu nav tā , nav , jo uz Ameriku visi brauc laimes un zelta meklēt . Īsto mieru jāmeklē tepat laukos , jo līdzko sāksies sniegputeņi un otrās šķiras ceļi un celiņi kļūs neizbraucami ,un zināma veida miers iestāsies aš līdz pavasarim un tad nu var izdomāt domu domas par to kā būtu ja būtu uz to Amerikas Klondaiku aizbraukuši ....