„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.6 °C
apmācies

Pirms vēlēšanām deputāti jūt nostalģiju

Daugavpils domes deputāti 24. februārī pirmspēdējā domes sēdē pirms vēlēšanām bija nostalģiski un, šķiet, jau gatavi dot iespēju izmēģināt savus spēkus jaunievēlētajiem. Domes darba plānu deputāti apstiprināja tikai pirmajām divām marta nedēļām, atlikušās lai plānojot jaunie deputāti un domes sēdi lai sasauc jaunais priekšsēdētājs.

Komentāri

25.02.2005 21:38
Regīna
Daudzi deputāti ir strādājuši ļoti godprātīgi un pilsēta var būt lepna , ka izdarīts ļoti daudz labu darbu, tikai šis brīdis pirms vēlēšanām acīmredzot nav pārāk radošs, jo politiskās kaislības un priekšvēlēšanu kampaņas aizņem visu prātus un sirdis. Uzskatu, ka pilsētnieki spēs atsijāt graudus no pelavām un atdos savu balsi par pareizajiem deputātiem, kas ir kompetenti un spējīgi strādāt unattīstīt mūsu pilsētas labklājību un kultūru.
25.02.2005 16:03
R.Straume
To deputātu, kurš vēl var jokot un priecāties par gaidāmo brīvību - brīvībā labāk nelaist! Lai atbild par tiem darbiem, kurus ir solījis padarīt. Un lai tos padara galu galā! Lai varētu priecāties tauta.
25.02.2005 08:05
ivo
Kā var nejust, ja pamati ir sašķiebušies.Bija taču mierīgi un droši rullēt pa plašo pasauli.Tagad pamēģini liberālā tirgus apstākļos nopelni pats, nevis pārdali citu pelnīto.Galvenais no tautas nekādas atzinības un pateicības.