„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Aizturēts aizdomās turētais par vīrieša slepkavību

Atņem mobilo telefonu un velosipēdu

7. augusta vakarā Patruļdienesta darbinieki, saņēmuši izsaukumu, īsā laikā aizturējuši trīs iereibušus jaunekļus par mobilā telefona un velosipēda nolaupīšanu. Tovakar A. Pumpura ielā atpūtušās divas jauniešu kompānijas – vienā bijuši divi puiši ar meitenēm, otrā -- aptuveni desmit puiši, kuri lietojuši alkoholu. Iereibušie puiši vēlējušies iepazīties ar otras kompānijas meitenēm, tomēr tā devusies projām. Iespējams, tas iereibušos puišus saniknojis, viņi uzsākuši konfliktu, vienu puisi piekāvuši un atņēmuši mobilo telefonu, bet otram -- atņēmuši velosipēdu. Aizturētie jaunieši bija sodīti jau agrāk. Par 7. augustā nodarīto zādzību ierosināta krimināllieta. Atņemtās mantas atrastas.

Atrod mirušu sievieti

9. augustā Daugavpilī Ūdens ielā savās mājās atrasts Janīnas (1927) līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – sistu brūci galvā. Policija sākusi izmeklēšanu.

Aiztur par sutenerismu 9. augustā Daugavpils rajonā uz šosejas „Daugavpils-Rīga” aizturēta 1975. gadā dzimusī rīdziniece Ilona, kura tiek turēta aizdomās par vairāku sieviešu nosūtīšanu seksuālai izmantošanai uz ārzemēm. Viņas vadītajā automašīnā sēdējušas divas sievietes. Ilona tās gribējusi nosūtīt darbā uz Šveici. Ierosināta krimināllieta. Sagatavojusi Egita Terēze Jonāne