„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
apmācies

Kādu veselības aprūpi jāsaņem ilūkstiešiem?

2001. gadā Ilūkstes slimnīcā tika aizvērts stacionārs, un uz poliklīnikas bāzes izveidots veselības centrs „Ilūkste”. Centrs apkalpo Ilūkstes novadu un blakus esošo pašvaldību iedzīvotājus. Vai šis lēmums bija pareizs? Kā turpmāk organizēt veselības aprūpi novadā? Šie un līdzīgi jautājumi satrauc novada iedzīvotājus. Par to liecina arī ilūkstieša Viktora Cibuļska vēstule.

Komentāri

28.04.2009 16:36
Serrotajs pec slimnicas
pasakiet paldies Aizbaltam un tagad vina lidzgajejiem, pirmajai partijai
12.04.2009 16:34
Daugavpilietis
Valstī valda fašistisks režīms, kas vērsts uz tautas iznīcinašanu; ko vēl tur brīnīties?
15.08.2005 10:27
Sēlis
Laikam jau neatgriezt tos vecos laikus , kad Ilūkstes slimnīcā bērni dzima ( man jau arī pasē kā dzimšanas vieta minēta Ilūkste ) . Tāpat kādreiz bērnībā ir nācies kādas pāris reizes slimnīcas bērnu nodaļā pagulēt . Pēdējo reizi palīdzību slimnīcā meklēju 2001.gadā , kad ķirurgs pārgriezto roku šuva . Labi jau bija , ka nekur tālu skriet pēc palīdzības nevajadzēja , bet laiks iet uz priekšu un simts gadus ar vienām un tām pašām diagnostikas metodēm neviens vairs neiztiek , jāpērk iekārtas u.t.t. Ko lai saka - vismaz neizputiniet to , kas vēl palicis - ārstu pakalpojumus Ilūkstē , jo uz Ilūksti pie daktera brauc visi tuvējo pagastu ļaudis . Un vēlreiz paldies tām mīļajām māsiņām un dakteriem , kas grūtā brīdī Ilūkstes slimnīcā palīdzējuši .