„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
-0.2 °C
skaidrs laiks

„Laimas muzykantu” piedzīvojumi Amerikā jāņtārpiņu gaismā

Grupa „Laimas muzykanti” šovasar gandrīz mēnesi pavadīja ASV, kur piedalījās latviešu centra Garezerā vasaras vidusskolā, Dziesmu dienās un sniedza koncertus klubos. Jāatzīmē, ka „Laimas muzykantiem” oktobrī aprit desmit gadu un vienīgie kontinenti, kuros šajā laikā vēl neviens no grupas nav spēlējis un dziedājis, ir Āfrika un Antarktīda. Par ASV piedzīvoto stāstīja Artūrs Uškāns, Inta Uškāne un Valdis Rundzāns, kā arī svarīga loma stāsta tapšanā bija jāņtārpiņiem.

Komentāri

15.09.2005 21:29
VAZ
Es arī jūsmoju par LM spēlētiem koncertiem Gaŗezerā un Čikāgā! Bija interesanti uzzināt, kas viņus iespaidojis/pārsteidzis par ASV piedzivoto. Bet nu nevar deklarēt, ka "Katram gan mājās ir ierocis" - pilnīgas muļķības. Kur nu vēl "latvieši ASV esot otrie bagātākie pēc ebrejiem". . . Ai - tas ir žurnalisms? Kāds raksts, tāds raksts. Bet LM muzika. . . cīši loba!
14.09.2005 02:24
Neaizmirstule, rvitands@aol.com
Es biju viena no tam laimigam kura drirdeja Laimas Muzykantus Garezera koncertos - wow! Ka saka seit ASV - "they rock!!" Tas galvenais muzikants, Arturs, man atgadina Miku Zagaru, no Rolling Stones - SEXY un talantigs!!! <br>Loti gaidisim vinus Indianapoles dz. svetkos.