„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.5 °C
apmācies

Ugunsdzēsēji dzīvē nestrādā kā filmās

1.martā vairāk nekā 50 pasaules valstīs svin civilās aizsardzības un glābšanas dienestu dienu. Taču Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem Latvijā šobrīd diez vai ir svētku noskaņojums, jo beidzamajā laikā bijis daudz traģisku atgadījumu, kas atklājuši gan daudz neatrisinātu problēmu pašā dienestā, gan iedzīvotāju un namu apsaimniekotāju nezināšanu un nevērību. „Latgales Laiks” uz sarunu aicināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Daugavpils brigādes komandiera vietnieku, kapteini Guntaru Balodi.

Komentāri

04.11.2006 11:44
krish, bak3rman@inbox.lv
tu laikam esi tieshama stulbs ... loogiski ka vinji kuust ... bet koka raamis sadegs daudz aatraak nekaa izkusiis tavs pakeshu logs ! parastajiem cilveekiem no malas vienmeer patiik teelot iipashi gudros , filmas paarskatiijushies un tad dod valjaa un deelj shaadiem paargudriishiem rodas vesels leerums lieku probleemu !!!!
02.03.2006 17:39
Ledus
UGUNSDZĒSĒJAM gan vajadzēja ZINĀT, ka PLASTMASAS logu rāmji lielajā karstumā IZKŪST!!! Tā bija šajā rakstā minētajā gadījumā Rīgā - 4 bojā gājušo dzīvoklim bija PLASTMASAS logi, kuri kusa - zēns, kurš palika dzīvs stāstīja...