„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Zeltkalna pamatskolu pievienos 16.vidusskolai

Daugavpils domes sēdē tika nolemts šogad reorganizēt Zeltkalna pamatskolu, pārveidojot to par Daugavpils 7. pirmsskolas izglītības iestādi. Šāds lēmums tika pieņemts, jo pašvaldība nesaskata skolas perspektīvas. Skolā ir tikai 1.—6. klase un mācās 116 skolēni, dažās klasēs ir ļoti maz bērnu, piemēram, 5. klasē ir tikai 12 skolēni. Diemžēl bērnu skaits ar katru gadu pilsētā sarūk un arī Zeltkalna pamatskolā audzēkņu nekļūst vairāk, turklāt pamatskolā neesot pietiekami laba materiālā bāze. Lai neļautu skolai nomirt dabīgā nāvē, pašvaldība nolēma to reorganizēt. Tā kā bērnu vecāki piekrita, tika nolemts Zeltkalna audzēkņus pārcelt uz 16. vidusskolu.

Komentāri

04.03.2006 10:42
Direktore
Man Dukšinska kungam gribas uzdot vienu jautājumu - kāpēc līdz šim klase ar 12 skolēniem nav slēgta, kad citās skolās klases zem 18 skolēniem uzreiz tiek apvienotas?