„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+9.2 °C
apmācies

Daugavpilī atklāja Tehnisko palīglīdzekļu centru

Lai saņemtu riteņkrēslu vai spieķīti, turpmāk iedzīvotājiem vairs nebūs jāmēro ceļš uz Rēzekni, jo 23. februārī arī Daugavpilī tika atklāta Labklājības ministrijas Tehnisko palīglīdzekļu centra (TPC) filiāle, kas ir jau piektā filiāle Latvijā. TPC Daugavpilī filiāle izveidota ar mērķi paplašināt tehnisko palīglīdzekļu saņemšanas iespējas Latgales reģiona iedzīvotājiem un nodrošināt šī pakalpojuma pieejamību pēc iespējas tuvāk cilvēku dzīvesvietai, jo centra pakalpojumus varēs izmantot Daugavpils, Preiļu, Krāslavas un Jēkabpils rajona iedzīvotāji. Par to, ka Latgalē nepieciešama jaunas filiāles izveide, liecina fakts, ka šobrīd 50% no Rēzeknes filiāles klientiem ir Daugavpils reģiona iedzīvotāji.

Komentāri

23.08.2010 16:58
redakcija, info@latgaleslaiks.lv
Filiāle darbojas tikai Rēzeknē, Daugavpilī šis centrs diemžēl ir slēgts.
22.08.2010 19:59
Silvija, silva1@.lv
Zinu, ka 2009. gadā tika likvidēts Daugavpils tehnisko palīglīdzekļu fgiliāle, bet šodien izlasīju avīzē "Latgales laiks", ka šī filiāle strādā. Vai tas tā ir? Ja strādā, tad lūdzu uzrakstiet kāds ir šīs filiāles ddarba laiks. Man šī filiāle ir ķoti nepieciešama. Ar cieņu, Silvija Lielbārde.
25.08.2008 12:39
gita, gitaelizabet@inbox.lv
Sveicinaati!Rakstu lasu tik sodien,jo saaku mekleet d-pils adreses,kur vareetu pasuutiit peedinjas.Gribu arii uzzinaat adresi,kur var pa maksu iegaadaaties inv.ratinjus,jo dakters neizraksta... Aarzemees(UK) par cilv.ar iipasaam vajadziibaam ruupeejas iipashi.Apsveicu,ka Latvija arii darbojas shajaa jautaajumaa!!! Ar cienju! gita