„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+8.4 °C
apmācies

Dome atbalstīja nacionālās kultūras biedrības

Daugavpils domes Izglītības un kultūras komiteja izskatīja jautājumu par pilsētā reģistrēto nacionālo kultūras biedrību atbalstīšanu.

Komentāri

12.02.2006 16:02
Broļi latgoliši
Vasaļi visi broļi latgalīši, sveicīnjs vysim nu Līpojis, ja kaids nu Līpojis latgalīšim grib atsasauktj i parunotj latgaliski tod rokstit uz e- postu ka saīsj tod sazatiksim. Pīters Līpoja, Latveja
09.02.2006 21:41
anninja
Haha - tur, kur iet runa par naudu, tur komentārus latvieši bārsta neskopodamies, cits citam iekozdami!!!
09.02.2006 16:59
Letiņš, .....
Cik latvieši regulāri apmeklē pasākumus Daugavpils teātrī? Brīžiem tāda sajūta, ka latvieši Daugavpilī saskaitāmi uz roku pirkstiem. Gausties mākam, bet darīt laikam gan vairs nē... Man prieks, ka citu pilsētā dzīvojošo nāciju pārstāvji ir daudz aktīvāki un atvērtāki!
09.02.2006 09:54
mirte
Pilnīgi piekrītu ukrainim, pati esmu latviete un jau sen esmu noverojusi, ka visvieglāk ir gausties, nevis kaut ko darīt !
09.02.2006 09:19
atbilde A.G.
Kurš prot paprasīt- tas arī dabū.Ja latviešiem būtu tādas aktivitātes un tāda motivācija kā ukraiņiem vai krieviem vai baltkrieviem...tad viņi arī dabūtu...Ko dara latviešu biedrība Daugavpilī?Dejo, dzied....Vai dzirdam?!
08.02.2006 12:38
ukrainis
nu beidziet vienreiz. cik jūs, daugavpils latvieši, varat gausties par savu sūro grūto likteni? daudzi latvieši ir mani draugi, bet tā mūžīga gaušanās spēcīgi krīt uz nerviem. velns ar ārā, nu ja jau jums tik slikti klājas, tad ko jūs šeit mokaties? vai nevariet vienreiz sadzīvot mierā ar savu vidi, neaizejot no tās savā pasaulē, bet mēģinot to pārveidot sev par labu? mani, piemēram, tikai priecē, ka citu etnisko grupu cilvēkiem ir iespējas attīstīt savu kultūru, jo mēs visi esam Latvijas pilsoņi un daugavpils ir Latvijas pilnvērtīga daļa. visbeidzot, tie, kas gaužās par latviesu apspiešanu daugavpilī, paši nevīžo aiziet uz latviesu pasākumiem... un pēc tam atkal gaužās, ka par viņiem nedomā!
08.02.2006 11:52
A.G.
Nu, protams, Latviešiem taču nevajag tik, cik ukraiņiem!