„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.5 °C
apmācies

Meklēju atbalstu

Izmisuma brīdī cilvēki bieži vien vēlas vērsties pie kāda, kas

Komentāri

10.03.2006 19:42
Iveta V.
Dviete turpina savā stilā! Liene, vai tiešām tu nopietni ceri, ka tev kāds Dvietē palīdzēs? Sasēdinājuši pagastā cilvēciņus pa blatu, kas palīdz tikai saviem paziņām, bet nekādā veidā ne tiem, kuriem tas ir nepieciešams un kuri mēģina kaut ko darīt, lai izsistos! tu esi malacis, ka strādā Anglijā, vēlu tev veiksmi un iespēju izsisties! Bet dvietieši tā arī dzīvos savā sūnu ciemā, kamēr nemainīs attieksmi! Un tagad visi tēlo, ka nekā nav zinājuši! gan jau zināja, bet te jau visiem tāda attieksme- dalīt cilvēkus pēc sociālajām kategorijām! Turies, Liene, un nebrauc atpakaļ uz Dvieti, te nav nākotnes! Iveta V., bijusī dvietiete.
08.02.2006 09:29
Paziņa, ---
L.C.Liene! Lai vieglas smiltis Jūsu tēvam. To,ka diagnoze tika noteikta tikai Anglijā , tā nav taisnība. Viņš jau gulēja ar šo diagnozi attiecīgajā slimnīcā, par kuru tiek iekasēta simboliska maksa. To, ka nevajadzēja viņam braukt tik tālā ceļā ar tādu diagnozi , atbildība ir uz tā pleciem , kuram ienāca prātā tik neprātīga ideja. Man ļoti žēl, ka viss tā notika. Ar cieņu - Paziņa.