„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+5.8 °C
apmācies

Festivālu sezona Daugavpilī atklāta

18.aprīļa pievakarē Daugavpilī, Stropu estrādē, pilsētniekiem un viņu viesiem bija iespēja redzēt un dzirdēt vienkopus vairākas Latvijas zvaigznes. A/S „Aldaris” rīkotā lielkoncerta pirmizrāde „Aizraujoši būt kopā” notika tieši Daugavpilī. Šo koncertu varēja baudīt arī cēsinieki, ventspilnieki un rīt, 22.aprīlī, tas skanēs Rīgā.

Komentāri

21.04.2006 16:51
optimiste
Vienmēr priecājos uzzināt, kādi pasākumi latviski saprotošai publikai ir veiksmīgi novadīti manā dzimtajā pilsētā. Jauki, ka tas notiek pāris dienas "pēc lielā notikuma". Kāpēc informēt par pasākumu "pirms"?! Tas ir nemūsdienīgi, neinteresanti un pilnīgi "nedaugavpiliski"! Šķiet, šī tradīcija gan ir spēkā tikai attiecībā uz "latviskiem" pasākumiem! Optimismu vieš virsraksts! Gaidīšu paziņojumus par citiem notikušiem festivāliem! Starp citu, pasākumā biju, jo Daugavpils nav tik liela, lai neatrastu kādu pazīstamu informētāku cilvēku...