„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.4 °C
neliels lietus

Neatbalsta ministrijas iecerēto Ilūkstes novada paplašināšanos

Līdz 19. maijam Ilūkstes novadā notika Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas (RAPLM) ierosinātā projekta, kurš paredz Ilūkstes novadam pievienot Subates pilsētu, Eglaines un Dvietes pagastu, sabiedriskā apspriešana. Balstoties uz sabiedriskās apspriešanas rezultātiem, Ilūkstes novada dome RAPLM nosūtījusi lēmumu par to, ka tā neatbalsta projektā paredzēto paplašināšanos.

Komentāri

18.06.2006 16:20
PT
1.5 km pirms Ilūkstes ir pagrieziens uz D-pili. :)
12.06.2006 09:16
Anna
Kur nu vēl kādam pievienoties, Ilūkstes novada pašvaldība nespēj apsaimniekot to kas ir pašlaik. Ja strādātu godīgi un vēlētu patiesu novada uzplaukumu tad mēs Ilūkstieš to būtu manījuši. Ar nožēlu ir jāsecina, Ilūkstei nav nākotnes...........
09.06.2006 21:49
INDRA
Es domāju,ka pie Ilūkstes negrib pievienoties tieši cilvēku un savstarpējo attiecību dēļ,jo ilūkstieši jau no seniem laikiem zināmi kā vienīgi sava pers.labuma meklētāji.Esmu tur dzīvojusi,tāpēc varu salīdzināt.
09.06.2006 15:00
Prodietis
Vai aptauju var pasludināt par notikušu , ja tajā piedalījās 197 iedzīvotāji no visiem 6710 pašreizējā Ilūkstes novadā dzīvojošajiem ? Sanāk ,ka novada paplašināšanas jautājumus apsprieda tikai 2,9 procenti no novada ļaudīm . Bet par to subatiešu iebildi , ka Ilūkstes novadam neesot izdevīgi pievienoties , jo lūk esot labāka satiksme ar Daugavpili , jāvaicā -kā var aizbraukt uz Daugavpili ,Ilūkstei garām nebraucot ?