„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+4.4 °C
apmācies

Jau otru gadu Daugavpils autoosta tiek atzīta par labāko

Daugavpils autoosta, kuru apkalpo SIA "Daugavpils AP", Satiksmes ministrijas rīkotajā Latvijas autoostu darba un apkalpošanas servisa izvērtēšanā atzīta par labāko autoostu. Uzņēmums saņems 700 latu prēmiju.

Komentāri

15.07.2006 20:53
bb
Iekštelpās sēdvietas varētu būt ar atzveltnēm. Un to tur ir pārāk maz. Kur gan skatās pilsētas plānotāji un arhitekti, kad komerctruktūrām piešķir vairāk vietas nekā autoostas klientiem. Līdz ar pilsētas attīstību perspektīvā pasažieru skaits pieaugs. Vadību (pilsētas un autoostas) ziepēs!!! Šķiet, padomiskā domāšana stingri turas depiliešu pelēkajās šunās. Diemžēl... Vitebskaja guberņa.
13.07.2006 08:22
DACE
Reizi biju ļoti dusmīga, kad man kasiere neprata atbildēt latviešu valodā un skatījās uz mani ar izbolītām acīm it kā es būtu kāda trakā, kura uzdrošinājusies šinī krievu pilsētā lietot latviešu valodu. Iesaku visiem apmeklētājiem runāt latvešu valodā nevis lausties krievu mēlē. Daugavpils kā nekā ir LATVIJAS OTRĀ LIELĀKĀ pilsēta un auotoosta ir sabiedriska vieta!
12.07.2006 09:18
par to papīru bij domāts, ka tualetes kasiere sadala papīru porcijās!
11.07.2006 11:54
un tualetē joprojām nav padomāts par apmeklētāju ērtību, piem.mazgājot rokas, somu vari likt kur gribi, t.i. uz grīdas. Kāpēc man jāņem tualetes papīrs, ko kāds jau apgrābstījis ar rokām unj sadalījis mazos gabaliņos? Sēdvietas telpās ir neērtas, jo nav atzveltņu. Liels pluss, ka autobusi kursē ļoti savlaicīgi. Ir daži rupji autovadītāji.
11.07.2006 10:46
garoza
Autoosta tiešām nav slikta. Paldies par nojumi, kas noder gan lietū, gan saulē. Bet tur nav ļoti svarīgas lietas - liela pulksteņa! Un uzraksts BINGO ir daudz lielāks un vairāk izgaismots nekā AUTOOSTA. Autoosta tur ir it kā starp citu.