„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 2. maijs
Ceturtdiena
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
+13.6 °C
daļēji mākoņains

Daugavpilī jāatjauno smaiļošana

Naujenes pagasta sporta instruktors Ivans Suhorukovs uzskata, ka Daugavpilī jāatjauno smaiļošanas un kanoe airēšanas tradīcijas. Viņš izveidojis airēšanas sekciju vienā no Latgales tūrisma klubiem Stropos.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

04.04.2008 12:42
vera, veraduk@gmail.com
Es ticu Jums izdosies, lai Jums veicas//// Vera Bogdanova.Anglija
20.03.2008 21:31
uldis, direktors3@inbox.lv
sveiki,es velprojam esmu Latvijas izlasē un`nu jau pagājušajā 2007gada sezonā biju divos eiropas cempionātos,-eiropas pieauguso vīŗiesu čempionātā-Spānijā,un eiropas u-23 cempionātā Serbijā kur dabuju 15vietu, ka ari ieguvu sporta meistara nozimiti, lai gan LAtvijā ir ari šobrīd augstāki saniegumi viss ir nacis tikai ar gadiem,airesana nav sports gadam vai diviem.....bet es uzskatu ka nav jau pats svarigakais vienmer izcinit tas augstakas vietas eiropa un pasaulē bet priekš sevis treneties tiesam ir noderigi veselībai un norūdīties pierast pie grūtībām,esmu no Rigas un viemer esmu brinijies kapec tik lielā pilsētā kā Dugavpils nav smailosanas un kanoe airesanas,es domaju ka to vajadzetu attistit ja vien kads naktu tam pretī............
11.03.2008 17:47
Nina, 1nina@tvnet.lv
Vai tiešām tur smaiļošana pajukusi. Pirms daudziem gadiem piedalījos Latvijas čempionātā, kas notika Daugavpilī. Bet 1984.gadā Vissavienības skolēnu spartakiādē izcīņiju bronzas medaļas, startējot kopā ar daugavpilieti Olgu Slapņu. Lai jums izdodas atjaunāt spēcīgās šī sporta veida tradīcijas.