„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 3. maijs
Piektdiena
Gints, Uvis
+8.7 °C
daļēji mākoņains

Pret slimībām – ar svaigu gaisu un pozitīvu domāšanu

Kopš 1. marta, kad stājušies spēkā grozījumi veselības aprūpē, palielinot pacienta iemaksas, ārstes otolaringoloģes Ramonas Markuses privātpraksē pacientu nav kļuvis mazāk, taču lielai daļai tagad nākas saņemt speciālista palīdzību par maksu, jo valsts finansējums sarucis teju vai uz pusi. Turklāt dakterei tagad nākas pildīt ne tikai savus tiešos pienākumus, bet būt arī par psihoterapeiti, uzklausot pacientu sūdzības par notiekošo valstī, neapmierinātību ar dzīvi, tostarp ar pieaugušajiem medicīnas pakalpojumu izcenojumiem un garo rindu uz valsts finansētajiem izmeklējumiem. Pacienti nāk negatīvi noskaņoti, un ārstes kabinets kļūst par mācītāja biktskrēslu, kur izsūdzēt visu, kas sakrājies uz sirds.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

16.03.2009 09:22
anna
citam tā skauž, ka smacē nost.... daudzi tev saka - liels paldies!!!
15.03.2009 02:00
ak, to Je
Nav ko brukt virsū vienai no jēdzīgākajām Daugavpils dakterēm,- vairāk Tev pozitīvas domāšanas.
13.03.2009 17:49
AG
Va-vai Inesīt, ko tava draudzene Evelīna teiks, ka tu šās niknāko ienaidnieci slavē 1.lpp.!
13.03.2009 13:34
Je
Labi dzīvo dakteri, ka var pasūtīt rakstu uz 1. lpp, bet Broka, ai tur kaut kur stūrītī, nu nekas īpašs, bet dakteriene ar šaubīgu reputāciju pa visu lapu, fui.