„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+7.6 °C
apmācies

Trešajā reizē ievēl Daugavpils domes priekšsēdētāja vietniekus

6. jūlijā tika sasaukta Daugavpils domes ārkārtas sēde, kurā jau trešo reizi vēlēja trīs Daugavpils domes priekšsēdētāja vietniekus. Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims ķērās pie pirmā jautājuma izskatīšanas, taču kolēģi no opozīcijas aizrādīja, ka domes sēde jāsāk ar darba kārtības apstiprināšanu. Domes priekšsēdētājs pateicās par padomu un taisnojās, ka “šeit jau ilgi neesot bijis un strādājis”, tāpēc arī turpmāk paļaušoties uz kolēģu atbalstu.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

22.07.2009 21:03
Andrejs F, rita
privātais uzņēmums ja sacels cenas ļoti aukstas(jo cenas ir tagad ļooti lielas) ienākuma,peļņas viņiem nebūs , jo cilveki vispār speciāli nemaksās ------------------------------------------- Tieši tā, privātajam jau tikai to arī vajag, naivā !!! :)) Tad būs pilnīgi likumīgs pamats atslēgt nerentablo daļu, ko pašlaik nevar atļauties pašvaldības Siltumtīkli, un lieta darīta ... Tu ko domā, ka privātie tevi kurinās pat tad ja tu nemaksāsi ??? Cik tev gadu, meitene, bērnudārzā iet jau pabeidzi ???
22.07.2009 17:22
rita
Un ja pārdos siltumtīklus ,tik un tā privātais uzņēmums ja sacels cenas ļoti aukstas(jo cenas ir tagad ļooti lielas) ienākuma,peļņas viņiem nebūs , jo cilveki vispār speciāli nemaksās, ko arī dara daudzi tagad.Un nevajag daudz te ārdīties kura valdība ir labaka vai sliktāka.Mes visi zinām ka pele iz aroda nesēd.Labumus rod ,rausa(īs) savā labā gan tava bijusī valdība ,gan nakošās.
22.07.2009 14:45
Andrejs F, rita
A varbūt tādēļ vajadzēja vienkārši balsot par tiem cilvēkiem par kuriem ir skaidrs, ka viņi nenāk uz Domi tikai lai piesistu kabatu uz mūsu rēķina ??? Kādas tiesības tagad ir savu stulbumu uzkraut opozīcijai ? Ko, tavuprāt, opozīcija var izdarīt, paņemt šmeiseri un apšaut tos mudakus ? Tad nevajag pļurkstēt "MĒS" to nepieļausim !!! Kur tad ir tavs pārdižais "MĒS" ???
22.07.2009 12:41
rita
Tādēļ ir opozīcijas deputāti, kuriem ir tiesības to nepieļaut. Koviņi tur velti bikses deldēt atnākuši!?
21.07.2009 19:23
Andrejs F, rita
Pavisam vienkāršs jautājums - KĀ tu taisies "TO NEPIEĻAUT" ? :) Runājot par solījumiem - ir jādzīvo uz Mēness , lai ticētu tam, ko saka Eigims
21.07.2009 18:24
rita
viņš apsolīja ka nepārdos! Tātad nepārdos, bet ja taisīsies pārdot, to taču mēs nepieļausim.
21.07.2009 17:38
Andrejs F, rita
Paga paga, saulīt , tev ko, siltuma tarifi ir svarīgāki par likumiem un ētiskiem principiem ??? Tev ir pie kājas, vai tavu nodokļos nomaksāto naudu saņem atbilstoši cilvēki, vai arī krimināli elementi da krievu šovinisti ??? Man NAV vienalga, ka visādi lohi, kas latviski nemāk trīs vārdus sasiet vārās uz manu nodokļu rēķina !!! Lai gan par tiem siltuma tarifiem tev tomēr ir taisnība :)) - VIŅI tos tarifus nepaaugstinās :))... Viņi Siltumtīklus nopārdos privātajiem un tad PRIVĀTIE monopolisti pacels tev tarifus tā, ka maz neliksies ... un zini, privātajiem tavas problēmas būs TIK DZIĻi pie dē, ka tu pat iedomāties nevari - viņi tev vienkārši nogriezīs trubas, ja tu nemaksāsi - un viss ... Varbūt tad Riša tev uzdāvinās personīgo čuguna krāsniņu, ja vēl nebūs aizlaidies kaukur aiz robežas ar visu pārdošanas komisiju ? :))
21.07.2009 16:56
rita
liecies tu mierā. tagad vismaz siltumam tarifus nepacels,un pārbaudīs vai pamatoti ir tik lielie tarifi.Jo kā mēs zinam Daugavpilī ir vislielākie tarifi nekā citās LV pilsētās.
21.07.2009 13:43
Andrejs F, rita
Nē, man citi tev līdzīgi dezinformatori ir stāstījuši, ka šitais labi palīdzot, tapēc arī tev iesaku ... pārejot vēlme bezjēgā irst ... Bet visā visumā - protams, ka es esmu neapmierināts, ka mums pilsētā tagad uz kakla sēž klauni, kuriem pateisībā būtu jāsēž "būrī " ... Varbūt tu vari nosaukt kaut vienu sakarīgu un REĀLU, JAUNU tēzi vai ideju (par "darbiem" nav jēgas runāt :)) , ko šie lohi ir izvirzījuši ??? Un tevi tas apmierina ???
21.07.2009 12:21
rita
tu jau laikam esi iebāzis tur to rullīti ....rsā un nav nekāda rezultāta un tāpēc esi tāds neapmierināts. ha ha ieteikums -pamēgini vēlreiz!
19.07.2009 22:58
Andrejs F, rita
Atgādināšu jums, rita, ka par pilsētas bankrotu mēs sākām dzirdēt TIKAI TAD, kad jūsu pieminētais lūzers Rihards uzsāka savu politisko batonkampaņu un nonāca pie varas, skaidrs ? Un skaidri zinot to, ka Riša ir nekas cits, kā 100% melis ar padomju menta izpratni par demokrātiju, man nav NEKĀDA pamata šiem apgalvojumiem ticēt ... tapēc mana rekomendācija, jums, rita - uzrakstiet uz pietiekoši plāna papīra 3 reizes "pilsēta ir novesta līdz bankrotam", sarullējiet šo eseju rullītī un lēnām ievadiet sev ... rsā, tad varbūt vismaz gūsiet no savas lohauditorijai domātās dezinformācijas kādu nelielu seksuālo prieciņu ... :))
19.07.2009 19:15
rita
Atgadināšu jums andrejs F un to Dido.Ne jau Rihards noveda pilsētu līdz bankrotam.......bet jūs ,tādi aunu bari
09.07.2009 18:12
Dido
Pilnīgi piekrītu.... Un cik stulba ir tā tauta, kas ar savu vienu rievu nezin kāpēc aizmirsuši, kas pilsētu noveda līdz bankrotam...
07.07.2009 15:29
Andrejs F
Vot šito es nesaprotu !!! Nu labi, nu ir tie Eigima klauni politiskie banānlūzeri - neko nepadarīsi ... Bet cik īsai rievai jābūt smadzenēs, lai vispārējas budžeta krīzes apstākļos vēl ievēlētu sev 3 (!!!) vietniekus (no kuriem viens ir tikai vietas aizņemšanai pie siles, jo strādāt nav spējīgs pēc definīcijas, tikai izdot miljonu ... )??? Un vēl prast šo pasākumu juridiski sajāt pat trešajā (!!!) mēģinājumā ?!!! ... ak Dievs , par ko es šiem lohiem algu maksāju ?!!! ...