„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Ilūkstiešus aicināja nomaksāt parādus par siltumu

Siltumapgādes parāds Ilūkstē jau ir pusotrs tūkstotis latu, to nav samaksājuši 28 iedzīvotāji. Parāds ir jānomaksā, pretējā gadījumā būs jāceļ apkures tarifs, kas ir Ls 33 par MW, un šobrīd ir viszemākais Latvijā. To 5. janvārī iedzīvotājiem, kas nelielā skaitā bija sanākuši Ilūkstes novada kultūras centra zālē, uzsvēra SIA “Ilūkstes siltums” valdes loceklis Māris Brikšs.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

16.01.2013 15:11
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Viņiem pat nepietiek drosmes atļaut rakstīt komentārus novada mājas lapā. Laikam negrib dzirdēt taisnību no cilvēkiem. Domājiet novadnieki pirms atdodat savu balsi jūnijā.
15.01.2013 16:28
novadniece
Jau astoņus gadus novadā pie varas ir ZZS, bet pa šo laiku nekas nopietns nav izdarīts( Es rakstu par novadu kopumā). Tāda lēta acu aizmālēšana vien ir bijusi. Šie puskoka lēcēji ar savām radu būšanām, intrigām un tukšajiem solijumiem visiem sen jau ir apnikuši. Cerams, ka viņiem tomēr pietiks drosmes, lai vienreiz stātos iedzīvotaju priekšā un atbildētu uz daudzajiem "Kāpēc?".
15.01.2013 12:44
Ontuns vecais
Gandriiz neviiens nav atbildeejis likuma un tautas priekshaa! Taapeec taada patvalja!Domee to zin!
15.01.2013 11:45
Vēsais
Par visu notiekošo novadā ir atbildīgi novada deputāti.Tā ka lielākā daļa no viņiem nāk no ZZS tad atbildību nes šī partija. Diemžēl opozīcijas deputātus nemz nemana, vieni ir pieslējušies stiprākajiem, citi iebāzuši galvu smiltīs un neko neredz, vai negrib redzēt. Dažs labs vispār neapmeklē domes sēdes. Interesanti kādēļ gan šie cilvēki piekrita balotēties, bet lai neaizmirst neviens atbildība likuma un tautas priekšā būs visiem jānes kolektīvi.
15.01.2013 08:46
Ontuuns vecais
Kaa teica viens mans pazinja-ar visiem var sarunaat! Attieciibaa par zemo tarifu smiekli naak , nedziivojam jau uz Marsa. Bet ko lai dara,- 1-ais juunijs naak virsuu!
14.01.2013 17:51
es
Es domāju, ka īpšnieki saistīti ar domes vadību. Ne velti saka ka katra tauta ir pelnījusi to valdību ko ievēlēja paši. Vienkārši jādomā par ko vēlēt. Ne velti ZZS valstī tā sašmucējās..... Ilūkstē arī , jo domē ir tāda tendence roka roku mazgā! Kur KNAB skatās?
14.01.2013 11:05
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Kādu acugaismu. Tur izņemot kā melot un pīt intrigas neprot. Nav jau visi vienādi,bet dažas personas ir, kurām būtu laiks padomāt ko dara. Izņemot sevi un savus radus nevienu citu neredz. Kauns par tādiem darbiniekiem. Un viņiem ir vienalga var cilvēks samaksāt vai nevar. Lai nedod par velti bērnudārzu tiem kas tura točku un tad varēs palīdzēt kuriem tas tiešam vajadzīgs, kaut vai siltuma nomaksai.
14.01.2013 09:35
Papus
Aicināt jau var bet.......kad jūs "kungi" sāksiet saprast, ka dzīvot gribat ne tikai jūs, bet arī tie kas saņem algās tos 100 latiņus, ne jau visi dzer.Lai nebūtu parādu, jāuzlabo dzīves līmenis, bet tas savukārt uzlabojas tad, kad cilvēkiem ļauj strādāt un maksā vismaz valstī noteikto minimālo algu.Lai Dievs dod mūsu domei beidzot acugaismu...
14.01.2013 09:11
Niklāvs, niklavs17@inbox.lv
Nu ko, jaunā firma sāks iekasēt pa pilno klapi. Iedzīvotāji uzdodiet beidzot jautājumu, kuram vispār tas viss pieder.