„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-0.1 °C
nedaudz mākoņains

Notiek teritorijas plānojuma sabiedriskā apspriešana

geolatvija.lv

No 28. augusta līdz 10. oktobrim privātpersonas un juridiskas personas, kuras dzīvo vai veic komercdarbību Daugavpilī, var iepazīties ar pilsētas teritorijas plānojuma 2019.—2031. gadam pirmo redakciju. Savus priekšlikumus var iesniegt ikviens interesents.

Plāna elektronisko versiju var apskatīt ģeoportālā www.geolatvija.lv un pašvaldības mājas lapā  www.daugavpils.lv, kā arī izdrukātā veidā Daugavpils domē (Kr. Valdemāra ielā 1) vai Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā (Raiņa ielā 28, 3. stāvā).

 Rakstiskus priekšlikumus var iesniegt minētajās vietās, kā arī rakstot uz e-pastiem ppdep@daugavpils.lv, info@daugavpils.lv vai birojs@rp.lv.

Atbildīgā par projektu – Īpašuma pārvaldīšanas departamenta Nekustamā īpašuma attīstības nodaļas vadītāja Inta Ruskule (inta.ruskule@daugavpils.lv, tālrunis 65404341).

Publiska sapulce par jaunā teritorijas plāna jautājumiem notiks 17. septembrī pl. 17.00 pilsētas domē.