„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 6. maijs
Pirmdiena
Didzis, Gaidis
+5.4 °C
apmācies

Daugavpilī divas dienas pēc kārtas sacentīsies spīdvejisti

Sergejs Kuznecovs

Daugavpilī jau sen nav bijis tā, ka stadionā „Lokomotīve” notiek divas sacensības pēc kārtas. Jau šovakar pl. 18.45 sāksies Polijas NICE spīdveja līgas pusfināla pirmās sacīkstes.

„Lokomotīve” savā trekā sacentīsies ar regulārā čempionāta līderi – Ļubļinas „Motor”. Daugavpiliešiem savstarpējo sacīkšu statistika nav diez ko cerīga – „Lokomotīve” savā trekā regulārajā čempionātā zaudēja tikai vienu reizi – komandai „Motor” (42:48). Savukārt izbraukumā rezultāts vēl bēdīgāks – sagrāva ar 29:61. Atliek cerēt, ka mājās „Lokomotīves” spīdvejisti sasparosies un vismaz pakutinās nervus pretiniekiem.

Savukārt rīt, 1. septembrī pl. 15.00, notiks Eiropas junioru komandu čempionāta fināls. Latvijas izlase sacentīsies ar Dānijas, Polijas un Zviedrijas jauniešiem.

Šajā finālā Latviju pārstāvēs Daugavpils spīdveja skolas audzēkņi Oļegs Mihailovs, Artjoms Trofimovs, Dāvis Kurmis, Ernests Matjušonoks un Elvis Avgucevičs.